Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni bir dizi geliyor; Oğlum! Barış Falay ve Ataberk Mutlu’yu izleyeceğiz!

Yeni bir dizi geliyor; Oğlum! Barış Falay ve Ataberk Mutlu’yu izleyeceğiz!

tarafından ker_def
Oğlum dizisi konusu nedir oyuncular kimler?

Kanal D, Eylül 2018 sezonu için yeni dizi hazırlıklarını hızlandırdı. Daha önce Kanal D’ye Poyraz Karayel’i çeken Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği Oğlum dizisi için çalışmalar başladı.

Geçtiğimiz sezon başında yayınlanması planlanan, daha sonra Eylül 2018’e ertelenen ”Oğlum” dizisinin başrolünde Barış Falay oturuyor. Dizinin ilk üç bölümünü Karadayı, Tatlı Küçük Yalancılar, Hayat Şarkısı gibi dizilere imza atan Cem Karcı yönetecek. Karcı, Tims&B’nin yeni dizisi ‘Gülperi’ ile daha önce anlaşma sağladığı için dizinin sadece ilk üç bölümünü çekecek.

Limon Film imzalı dizinin çocuk karakteri için Ataberk Mutlu’nun kardeşi Can Mutlu’nun ismi geçiyor. Öte yandan dizideki çocuk karakterin hastalığıyla ilgili sahnelerin inandırıcı olması için tıp alanında çok uzman olan bir ekipten yardım alınıyor.

Hasta bir çocukla, babasının duygusal hikâyesini anlatacak ”Oğlum” yeni sezonda Kanal D’de!

Eylül 2017’de yayınlanmaya başlaması planlanan Oğlum dizisinde, son olarak Paramparça’da rol alan Barış Falay, Poyraz Karayel’in küçük yıldızı Ataberk Mutlu ve Çilek Kokusu ile Hayat Sevince Güzel dizilerinde oynayan genç oyuncu Ekin Mert Daymaz başrollerde oynayacak.

Cast ve senaryo çalışmaları süren Oğlum dizisinin çekimlerine Temmuz ayında başlanması bekleniyor.

Yeni bir dizi geliyor; Oğlum! Barış Falay ve Ataberk Mutlu'yu izleyeceğiz! 7