Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni bölüm öncesi şok! Doğduğun Ev Kaderindir’de flaş gelişme! Bu akşam yayın yok!

Yeni bölüm öncesi şok! Doğduğun Ev Kaderindir’de flaş gelişme! Bu akşam yayın yok!

tarafından zk zk

Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümü bu akşam TV 8 yayın akışında yer almıyor. Bu akşam saat 20:00’de Doğduğun Ev Kaderindir kolaj bölümü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünün neden ekrana gelmediği hakkında bir açıklama yapılmadı. Henüz 37. bölüm fragmanı da yayınlanmadı.

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin bu akşamki yayını merakla beklenirken, kanalın yayın akışında dizinin kolaj bölümünün yayınlanacağı ortaya çıktı! Bir haftadır dizinin fragmanının yayınlanmamış olması da dikkat çekmişti. Yayın akışında yeni bölümün olmaması dizinin müdavimlerini üzen bir gelişme oldu!

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrolünde oynadıkları dizide geçtiğimiz hafta Barış ve Zeynep’in evinin kurşunlanmasından sonra herkes olacakları merakla bekliyordu.

Cengiz’in suçu Mehdi’nin üstüne atması ile birlikte olayların birbirine karışacağı bir bölüm olacağı tahmin ediliyordu. Diziye Kırmızı Oda’dan Erkan Petekkaya’nın oynadığı Sadi karakterinin de geleceği haberi de merakı arttırmıştı.

Bir kaç gün önce bu akşam yayınlanması beklenen 37. bölüm tanıtımı dizinin sosyal medya hesabından yayınlanıp kısa süre içinde kaldırılması da dikkatleri çekmişti.

Yeni bölümün yetişmeme ihtimali akıllara gelse de neden bu hafta yeni bölümün yayınlanmadığı büyük merak konusu oldu!

Henüz konuyla ilgili bir açıklama yok. Dizinin 37. yeni bölümünün ise 31 Mart akşamı ekrana geleceği sosyal medyada kulis bilgisi olarak konuşuluyor.