Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir’deki küçük hileyi, paylaşımıyla ortaya çıkardı!

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir’deki küçük hileyi, paylaşımıyla ortaya çıkardı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterini oynayan Demet Özdemir, sosyal medya paylaşımlarıyla da büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Son dönemin başarılı, genç oyuncuları arasında yer alan Demet Özdemir, sosyal medyanın da yıldız isimlerinden birisi.

Özellikle instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla büyük bir takipçi kitlesi tarafından izlenen Demet Özdemir, esprili ve doğal kişiliği ile hayranlarını mutlu ediyor.

Özdemir, dizinin kamera arkasından kimi eğlenceli videolar ve fotoğraflarla da hayranlarına ve diziyi takip edenlere heyecan yaşatan bazı paylaşımlar da yapıyor.

Bu akşam 37. bölümünün ekrana gelmesi beklenen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kolaj bölümünün ekrana geleceği de henüz yeni belli oldu.

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'deki küçük hileyi, paylaşımıyla ortaya çıkardı! 8

31 Mart akşamı yeni bölüm yayınlanacak. Ancak çekimlerin devam ettiği de Demet Özdemir’in paylaşımlarından görülüyor. Oyuncu, bir kaç gün önce dizinin setinden yaptığı bir paylaşımla takipçilerini güldürdü.

Dizide Mehdi ve Benal’in bebeğine sahip çıkmaya çalışan Zeynep’in tavırları takdirle karşılanıyor. Belli ki Mehdi’nin alıp gittiği bebeği bir şekilde Zeynep geri alıyor.

Bir sahnenin çekimi sırasında arabada kucağındaki bebeğin yüzünü açıp aşağıdaki pozu vermiş oyuncu. Sahnelerin büyük çoğunluğunda gerçek bebek yerine oyuncak bebek kullanıldığını da böylece göstermiş oldu oyuncu.

Yüz ifadesiyle de görenleri güldüren oyuncu, kamera arkasındaki bu küçük hileyi de böylece herkese gösterdi…

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'deki küçük hileyi, paylaşımıyla ortaya çıkardı! 9