Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeni bölümler yayınlandıkça güzelleşen bir Fox TV dizisi var!

Yeni bölümler yayınlandıkça güzelleşen bir Fox TV dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanmakta olan Evlilik Hakkında Her Şey isimli Fox TV dizisi, ilk bölümü ile beğeni topladıktan sonra ikinci bölümde daha büyük ilgi gördü… Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk ve Tülin Ece gibi önemli kadın oyuncuları bir araya getiren dizide; Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı ve Fırat Altunmeşe gibi iddialı erkek oyuncular da yer alıyor.

Evliliklerin ve boşanmaların iç yüzüne yönelik olan hikayesi ile özellikle kadın izleyicilerin dikkatini çeken Evlilik Hakkında Her Şey, takip edenleri çok etkileyen bir yapım oldu. Hikayenin akması ile birlikte ilginin de artmakta olduğunu gözlemliyoruz.

Cevher ailesine mensup dört kadının farklı hayatları ve ortaya çıkan bazı detaylar ekran başındaki birçok izleyicilere kendi hayatlarında yaşadıklarını anımsatıyor. Bu yönüyle de dikkat çeken Fox TV dizisinde hikayenin derinleşmesi ile ilgi artışı da orantılı bir şekilde yükseliyor.

Çok güzel ve çok kaliteli bir dizi olduğu değerlendirmesini yapan hayranlar, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 5 Ekim Salı akşamı yayınlanacak olan 3. bölümünü merakla bekliyor.

Oyunculuk performansları ile de göz dolduran dizide Gökçe Bahadır’ın başarılı performansı da oldukça etkileyici oldu. Hayranlar ünlü oyuncunun Azra karakterinde duyguyu izleyicilere geçiren çok başarılı bir performans sergilediğine vurgu yapıyor.

İşte dizinin 3. bölümünden 2. fragman: