Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan ile aşk iddiasında rengini belli etti!

Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan ile aşk iddiasında rengini belli etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ada Masalı dizisinde Poyraz karakterine hayat veren ünlü oyuncu Alp Navruz, Yves Rocher isimli markanın Türkiye’deki yüzü oldu. Düzenlenen lansmanda konuşan oyuncu bu durumdan büyük gurur duyduğunu söyledi.

Hem mutlu hem de heyecanlı olduğunu anlatan Alp Navruz, daha önceki dizisi olan Zümrüdüanka’da kısa saçlı olduğunu, Ada Masalı’nda ise uzun saçlı bir karakter için farklı bir bakım yaptığını söyledi. Dizinin gidişatından memnun olduğunu belirten oyuncu, havaların soğumasının da kendileri açısından iyi olduğunu anlattı.

Ünlü oyuncu, şöyle konuştu: “Şu an projemiz iyi gidiyor. Gayet yoğun bir çalışma içindeyiz. Şu an iyi tarafı havaların biraz daha soğuması, gerçekten 40 dereceleri gördük. Önceki işimde eksileri görüyordum, şimdi artıları çok görüyorum. İklim olarak biraz zorladı ama şu an güzel gidiyor. Hikayemiz de güzel ortamımız da güzel.”

Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan ile aşk iddiasında rengini belli etti! 7

Ayça Ayşin Turan ile aşk yaşadıkları yönünde sosyal medyaya yansıyan iddialarla ilgili soru üzerine Alp Navruz, partneri ile enerji olarak çok uyumlu olduklarını anlattı.

Oyuncu, “Gerçekten iyi partner. Disiplinli ve çalışkan. Benim için önemli bir şark. Birçok sahne için çok yorumumuz oluyor. Yönetmenimiz ile aynı dili konuşabiliyoruz. Bu yönden şanslıyız. Biraz daha güzel gitmesinin sebebi bu oldu” diye konuştu .

İyi bir arkadaşlıkları olduğunu belirten Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan ile aşk yaşadıkları iddiaları ısrarla sorulmasına rağmen yanıt vermemeyi tercih etti. Gazetecilerin bunun ilişkiyi kabul anlamı taşıdığı değerlendirmesi için de oyuncu bir yorum yapmadı.

Alp Navruz’un ilişki yaşadıkları iddiasını yalanlamaması ve suskun kalması dikkatlerden kaçmadı.