Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni dizi çifti hayırlı olsun; Alperen Duymaz ile Hafsanur Sancaktutan birbirine çok yakıştı!

Yeni dizi çifti hayırlı olsun; Alperen Duymaz ile Hafsanur Sancaktutan birbirine çok yakıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni diziler ekrana gelmeye devam ediyor. İzleyiciler de yeni dizi çiftlerini gördükçe bu durumdan memnun oluyor… Son Yaz isimli Fox TV dizisi de Cuma akşamı ilk bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Tabii ki bu yapımda da izleyicileri çok etkileyecek dizi çiftleri var…

Dizi hayranları; Ali Atay -Funda Eryiğit’in canlandırdığı Selim – Canan çiftinden daha çok, Alperen Duymaz ile Hafsanur Sancaktutan’a dikkat çekecektir. Alperen Duymaz önceki sezon Melisa Aslı Pamuk ile Çarpışma dizisinde partner olmuştu. İkili çok beğenilmişti. Duymaz, sonrasında Ayça Ayşin Turan ile Zemheri dizisinde birlikte rol aldı ve bu çift de ilgi gördü. Ancak Hafsanur Sancaktutan ile Alperen Duymaz ikilisinin birbirine ne kadar çok yakıştığı ise fragmanlardan bile anlaşılıyor.

Son Yaz dizisinin başlamasını sabırsızlıkla bekleyen dizi hayranları, fragmanlara yaptıkları yorumlarda en çok da Akgün ile Yağmur karakterlerinin birbirlerine ne kadar çok yakıştıklarını belirten mesajlar paylaşıyor.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Alperen ve Hafsanur çok yakışmışlar birbirine.” Birçok dizi hayranı da benzer düşüncede olduklarını belirtiyor. Cuma akşamını iple çektiklerini belirten izleyiciler özellikle Akgün ve Yağmur çiftinin sahnelerini görmeyi sabırsızlıkla bekliyor.

İdealist Savcı Selim Kara (Ali Atay) ile suç dünyası içinde büyümüş havai bir genç olan Akgün’ün (Alperen Duymaz) yolları beklenmedik bir şekilde kesişir.

Savcı Selim; tehlikeli ve sorunlu olduğu kadar duygusal bir genç olan Akgün’ü, ailesinin yanına, Çeşme Adalet Sitesi’ne getirmek zorunda kalır. Bir yanda ellerinden kayıp giden evliliği ve ailesi, diğer yanda hayatını korumaya söz verdiği baş belası olan Akgün…

Ege’de bir yaz daha bitmektedir ama aslında Selim, Akgün ve çevresindekiler için, her şeyin alabora olacağı fırtınadan önceki “Son Yaz”dır biten.