Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni dizi Gülcemal’de büyük değişiklik! Serkan Çayoğlu ayrıldı, peki rolü hangi ünlü kaptı?

Yeni dizi Gülcemal’de büyük değişiklik! Serkan Çayoğlu ayrıldı, peki rolü hangi ünlü kaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk-ı Destan Gülcemal isimli yeni Fox TV dizisinde başrolde yer alması beklenen Serkan Çayoğlu’nun projeden takvim uyuşmazlığı nedeniyle ayrıldığına yönelik haberler basında yer aldı. Karısı Özge Gürel ile birlikte yoğun bir dizi dönemine başlayacaklarını belirten ve Gülcemal dizisiyle yeniden ekrana dönmesi heyecanla beklenen Serkan Çayoğlu, son anda projeden ayrılarak herkesi şaşırttı.

2023 yılının önemli projelerinden birisi olarak kabul edilen Gülcemal dizisinin başrol erkek oyuncusu olarak ise teklif götürülen isimlerden Murat Ünalmış, rolü kabul ederek yeniden televizyona dönme kararı aldı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisine 3. sezon sonunda veda eden ve son 1 yıldır da dinlenmekte olan Murat Ünalmış, gelen bu teklifin ardından senaryoyu çok beğenince, yeniden televizyon ekranına dönme kararı almış oldu.

Yeni dizi Gülcemal'de büyük değişiklik! Serkan Çayoğlu ayrıldı, peki rolü hangi ünlü kaptı? 20

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Demir karakteri milyonların sevgisini kazanan ve güçlü oyunculuk performansıyla da izleyenleri kendisine hayran bırakan Murat Ünalmış, şimdi de Aşk-ı Destan Gülcemal isimli diziyle yeniden setlere dönecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Oyuncunun rolü çok beğenmesi ve hikayenin de başarısına inanması sonrasında birçok teklif arasından bu dizide rol almayı kabul etmesi de anlamlı bir gelişme olarak görülüyor.

1981 yılında Kayseri’de dünyaya gelen Murat Ünalmış, 2005 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde birbirinden çok farklı rollerle büyük ilgi gördü. Yer Gök Aşk dizisindeki Yusuf karakteri ile hala hafızalarda yer alan oyuncu, Sevda Kuşun Kanadında dizisinde ise Arif olarak izleyenleri etkilemişti.

Murat Ünalmış’ın akıllara yerleşen ve unutulmazlar arasında yer aldığı dizi projesi ise Bir Zamanlar Çukurova’daki Demir Yaman karakteri oldu.