Ana sayfa Sosyal Medya Hayatımın Şansı dizisi Şifanur Gül’e annesini anlama fırsatı sundu!

Hayatımın Şansı dizisi Şifanur Gül’e annesini anlama fırsatı sundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayatımın Şansı isimli yeni Fox TV dizisi geçtiğimiz çarşamba günü ilk bölümü ile ekrandaydı. Şifanur Gül ile Alican Yücesoy’un başrolünde yer aldığı dizinin etkili bir hikayesi var. Bir kadının küçük kızı ile hayata tutunma çabası sırasında aldığı bir teklif ile değişen hayatı anlatılıyor. Şifanur Gül, Çağatay Ulusoy ile birlikte başrolünde yer aldığı Terzi isimli Netflix dizisinin çekimlerini tamamladıktan sonra, Hayatımın Şansı projesinin başrol kadın oyuncusu oldu.

Şifanur Gül, izleyicilerin ekranında görmek istediği genç yüzlerden birisi ve sette her şeyin güzel gittiğini söyledi. Oyuncu, “Çok heyecanlıyım çok” diyerek televizyondaki ilk başrol projesinin kendisine yepyeni bir heyecan yaşattığını belirtti.

Yonca karakteri kendi kafasının dikine giden birisi. Şifanur Gül, karakteri konusunda şunları söyledi: “Çok kafasının dikine giden, kendi doğrularının arkasında duran, onlara körü körüne ikna olan, kimsenin bir türlü durduramadığı bir karakter. Derdi belli, onun için her şeyi yapabilecek durumda. Cesaretli, güçlü, Çok tanımadığımız bir karakter değil. İçimizden birisi.”

Hayatımın Şansı dizisi Şifanur Gül'e annesini anlama fırsatı sundu! 7

Yonca karakteri dizide büyük bir kaosun içinde bulunuyor ve bu durum bir süre daha devam edecek. Dizinin gelecek bölümleri hakkında bilgi veren oyuncu, “Bizim okuduğumuz bölümlerde Yonca daha kaosun içinde. Çıkmadı, çıkmak için herhangi bir şey görmedik. Nasıl çıkacak ben de bilmiyorum. Zor olacak, insan delirir herhalde” diye konuştu.

Anne rolünü oynamak da oyuncu için zor olmamış. Kadın olmanın getirdiği bir şey olarak anneliğin içinde olduğunu ifade eden Şifanur Gül, şöyle konuştu:

“Çok zorlanmadım bu durumu yakalamakta. Çok uzak gelmedi bana. Bir taraftan da çok keyifli oluyor. Bazen kendimi annemi anlarken buluyorum. O yüzden keyifli bir yolculuk oluyor. Çocuk enerjisi iyi geliyor bana.”