Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni dizi için buluşan İlhan Şen ile Gülsim Ali İlhan arasındaki ortak nokta şaşkınlık yaşattı!

Yeni dizi için buluşan İlhan Şen ile Gülsim Ali İlhan arasındaki ortak nokta şaşkınlık yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akli Filmin sahibi Emre Konuk’un bir süredir üzerinde çalıştığı, Selahaddin Eyyubi dizisinin başrolünde İlhan Şen ile Gülsim Ali İlhan’ın buluşacağı ortaya çıktı. Gönül Dağı dizisinden ayrılan İlhan, yaptığı açıklamada teklifi doğruladı ve yüzde yüz anlaşmasalar bile senaryonun da kendisine geldiğini ve partneri İlhan Şen ile de tanıştığını duyurdu.

Oyuncunun çok heyecanlı olması ve projede yer almak için sabırsızlanması da dikkatlerden kaçmadı. Haçlı Ordusu’nun Kudüs’teki 88 yıllık hükümdarlığına son veren, İslam dünyasının en önemli komutanlarından birisi olarak öne çıkan Selahaddin Eyyubi dizisi büyük bir proje olacak.

Pakistan – Türk ortak yapımı olması beklenen dizi için Gebze’de özel bir plato oluşturuluyor. Dizinin senaryosu üzerinde çalışmalar devam ederken, Gülsim Ali İlhan kendisine de senaryonun geldiğini ve büyük heyecan duyduğunu anlattı.

Türkiye’de daha önce yapılmayan bir şeyi yapacaklarını belirten oyuncu, ayrıca partneri İlhan Şen ile bir araya geldiklerini de söyledi.

Yeni dizi için buluşan İlhan Şen ile Gülsim Ali İlhan arasındaki ortak nokta şaşkınlık yaşattı! 7

İkili ilk kez buluştuğunda iyi bir uyum sağlayacaklarına bir işaret de ortaya çıktı. Gülsim Ali İlhan bilindiği üzere Bulgaristan doğumlu ve ailesi Türkiye’ye göç etmişti. İlhan Şen’in de yine Bulgaristan doğumlu olması ve ailesinin benzer bir göç sürecinden geçmesi ikilinin en önemli ortak noktası oldu.

Bulgar göçmeni olan iki ailenin çocukları olarak yeni dizide partner olan ikili için bu aynı zamanda duygusal bir yakınlık da doğurmuş gibi gözüküyor. Gülsim Ali İlhan partneri için şöyle konuştu:

“İlhan (Şen) ile de tanıştık zaten. Çok güzel bir enerjisi var, çok samimi. Kendisi de Bulgaristan’da doğup, büyümüş. Dünya çok küçük.”

Toplam 30 bölümlük bir dizi çekeceklerini anlatan Gülsim Ali İlhan, yurt dışında da yayınlanacağını ifade etti. Kendisine teklif edilen karakterin çok güzel, güçlü ve tarihi birisi olduğunu ifade etti.

Oyuncu, bu karakteri çok istediğini ve hayranlarına da sürpriz yapacağını dile getirdi.