Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin setlere geri döndü, oyuncunun hayranları bayram etti!..

Ebru Şahin setlere geri döndü, oyuncunun hayranları bayram etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Milli basketbolcu Cedi Osman ile geçtiğimiz aylarda dünya evine giren Ebru Şahin setlere geri döndü. ATV ekranında yayınlanan Destan dizisinde geçen sezon başrolde yer alan oyuncu, yoğun bir eğitim programından sonra ‘Akkız’ karakterini başarıyla canlandırmıştı.

Dizinin sezon finalinin ardından tatile çıkan, geçtiğimiz aylarda da evlenerek uzun bir balayında yorgunluk atan güzel oyuncu nihayet ülkeye, işinin başına döndü.

Oyuncunun setten yaptığı son instagram paylaşımları hayranlarını mest etti. Ebru Şahin’i özleyen hayranları, yayınladığı fotoğraflara oyuncuyu çok özlediklerine dair binlerce yorum yaptılar.

Ebru Şahin setlere geri döndü, oyuncunun hayranları bayram etti!.. 8

Ebru Şahin paylaşımına, ‘Herkese iyi pazarlar bize set’ yazdığı paylaşımıyla hayranlarını mest etti.  Destan dizisinin dünyanın birçok ülkesinde de yayınlanması ile Hercai’den sonra yine ismini duyuran Ebru Şahin, geniş hayran kitlesine sahip.

Ebru Şahin setlere geri döndü, oyuncunun hayranları bayram etti!.. 9

Oyuncu geçtiğimiz günlerde, FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası için Yunanistan’la mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı’nda oynayan eşi Cedi Osman’a destek olmak için gittiği Yunanistan’da da yoğun ilgiyle karşılaşmıştı.

Öte yandan oyuncunun başrolünde yer aldığı, Bozdağ Film imzalı Destan dizisinin, yeni sezonda ekranda olmayacağı söylentileri, izleyenleri bir hayli şaşırttı. Daha sonra ortaya atılan iddialara göre, Destan dizisinin final bölümünün çekileceği ve bir bölümlük sezonda yer alacağı daha sonra veda edeceği konuşuldu. Henüz yapım şirketinden bir açıklama yapılmasa da iddiaya göre, Destan dizisi izleyicisine duygu yüklü bir finalle veda edecek.