Ana sayfa Sosyal Medya Duy Beni’nin Kanat’ı Caner Topçu sosyal medyayı salladı! Rol arkadaşlarından yorum gecikmedi!

Duy Beni’nin Kanat’ı Caner Topçu sosyal medyayı salladı! Rol arkadaşlarından yorum gecikmedi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay –Perşembe akşamları Star TV ekranında izleyiciyle buluşmaya devam eden Duy Beni adlı dizide ‘Kanat’ karakteriyle başrolde yer alan genç oyuncu Caner Topçu sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olmaya devam ediyor.

Oyuncunun son paylaşımı hayranlarından çok sayıda beğeni ve yorum alırken, Caner Topçu’nun Duy Beni dizisindeki rol arkadaşları da fotoğraflara kayıtsız kalmadı.

Dizide oyuncunun kardeşi ‘Aziz’ karakterine hayat veren oyuncu Burak Can paylaşıma,’ Vaooovv’ yorumunu yaptı. Oyuncunun yorumu takipçilerinden binlerce beğeni aldı.  Duy Beni’de ‘Leyla’ karakterine hayat veren Helin Kandemir de fotoğrafa yorum yaptı.

Duy Beni'nin Kanat'ı Caner Topçu sosyal medyayı salladı! Rol arkadaşlarından yorum gecikmedi! 8

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, başrollerinde Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan ve Durul Bazan ve Murat Daltaban’ın yer aldığı Duy Beni dizisi ekrana geldiği ilk günden itibaren gündem yaratmaya devam ediyor.

Duy Beni'nin Kanat'ı Caner Topçu sosyal medyayı salladı! Rol arkadaşlarından yorum gecikmedi! 9

Bazı sahneleri nedeniyle Türkiye’nin gündeminde geniş yer tutan dizide Caner Topçu ve Rabia Soytürk de uyumlarıyla büyük beğeni topluyorlar. Duy Beni, sezonun en başarılı dizi çiftlerinden birisi olarak kabul ediliyor. ‘Ekim’ ile ‘Kana’t karakterlerini canlandıran ikili, başarılı bir uyum yakaladı ve izleyiciler de onların bu halinden çok memnun.

Duy Beni dizisi gençler arasında sevilen bir yapım haline geldi ve kış sezonunda da izleyicilerle buluşmaya devam etmesi bekleniyor.