Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin başarısı Yalancılar ve Mumları için örnek oldu!

Sadakatsiz dizisinin başarısı Yalancılar ve Mumları için örnek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Medyapım ile BBC arasında kurulan işbirliğinde geçen sezon başlayan Sadakatsiz dizisi önemli bir çıkış yakaladı. BBC yapımı olan Doctor Foster’un yerli uyarlaması olan Sadakatsiz, ülkemizde geniş bir izleyici kitlesini etkiledi.

Aynı şekilde yurt dışında da çeşitli ülkelere satılan diziden çok iyi haberler geliyor. İspanya’da yayınlanan Sadakatsiz dizisinin çok iyi reytingler alması ve müthiş bir başarı kazanması da gurur kaynağı oldu. Hem Medyapım hem de BBC tarafından ikinci bir işbirliği projesi daha geldi.

Bu projenin ismi Yalancılar ve Mumları… ABD, Rusya, Slovakya, Güney Kore ve Japonya’nın ardından Mistresses isimli dizinin bu sefer de Türk uyarlaması yapılıyor.

Sadakatsiz dizisinin başarısı Yalancılar ve Mumları için örnek oldu! 7

Medyapım’ın Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aksoy, yapılan bu işbirliğinin önemine işaret etti. Kadına yönelik projelerle öne çıkan işbirliği için Fatih Aksoy şöyle konuştu:

“Sadakatsiz’in ardından BBC ile birlikte yeniden kadın odaklı bir projede çalışmaktan gurur duyuyoruz. Yalancılar ve Mumları, kadınlar arasındaki güçlü arkadaşlığı esas alarak birbirlerini kardeş olarak benimsemiş dört kadının nefes kesici hikayesini anlatıyor. Yalancılar ve Mumları’nın da Sadakatsiz’in ulaştığı yerel ve uluslararası başarıya ulaşmasını umuyoruz.”