Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisi geliyor, Serkan Çayoğlu hayranları heyecan dolu!

Yeni Hayat dizisi geliyor, Serkan Çayoğlu hayranları heyecan dolu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni bir dizinin çalışmaları devam ediyor. Karga Seven Pictures imzalı Yeni Hayat isimli dizi, 2020’nin yeni yapımları arasında dikkat çekiyor.

15 Şubat’ta dizinin çekimleri başlayacak.Sete çıkacak olan oyuncular ilk sahnelerin çekimlerine başlayacak. Dizinin başrollerinde ünlü isimler bulunuyor. Nilperi Şahinkaya ve Serkan Çayoğlu buluşmasında son dönemin başarılı çocuk oyuncusu Nisa Sofiya Aksongur da bulunuyor.

Dizide Çayoğlu’nun canlandıracağı karakter Adem. Eşi olarak Nevin rolünde Nilperi Şahinkaya bulunuyor. Aksongur ise Ece karakter ile çiftin çocukları durumunda.

2012 yılında Kuzey Güney dizisinde Rafael olarak ekranlarda boy gösteren Çayoğlu, ardından Zeytin Tepesi isimli dizide Burak rolündeydi. Oyuncu asıl çıkışını yaptığı Kiraz Mevsimi dizisindeki partneri Özge Gürel ile aşk yaşamaya başladı ve çift o günden bu güne 5 yıldan uzun süredir aşk yaşıyor.

Hayatımın Aşkı dizisinde Demir’e hayat veren Serkan Çayoğlu, Börü dizisinde Kaya’yı oynadı. Oyuncu en son da Cihangir olarak Halka dizisinde dikkatleri üzerine çekmişti. Hayranları yeni rolü öncesinde heyecan dolu ve Serkan Çayoğlu’ndan iyi bir çıkış daha bekliyor.