Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeni Hayat dizisinde Müslüm Gürses sürprizi!

Yeni Hayat dizisinde Müslüm Gürses sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni Hayat dizisinin 3. yeni bölümü 17 Eylül Perşembe akşamı Kanal D’de yayınlanacak. Dizinin ilk iki bölümünün reytinglerinin iyi gelmemesi dikkatleri çekmişti. Melisa Aslı Pamuk ve Serkan Çayoğlu’nu başrolde buluşturan dizide, Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın da bulunuyor.

Kaliteli bir dizi olmasını sağlayan hem hikaye hem de oyunculuk performansları. Melisa Aslı Pamuk’un durgunluğu dışında başrolde bir sorun yok. Yeni Hayat dizisi, perşembe akşamları alternatif arayanlar için önemli bir yapım konumunda. Kanal D dizinin arkasında durur ise hatırı sayılır bir izleyici kitlesini kendisine bağlaması da çok zor değil.

Peki 3.bölümde izleyicileri neler bekliyor. Müslüm Gürses’in seslendirdiği şarkı Gönül şarkısı eşliğinde yayınlanan 3. bölümden 2. fragmanda önemli detaylar var.  Yasemin ve Timur arasında neler oluyor? Yasemin amacına ulaşabilecek mi? Yasemin, Adem’i kendine aşık etmeye çalışıyor.

Yasemin, Kunduzi’nin dediğini yapar ve Adem’le yakınlaşmaya çalışır. Genç kadının tek çözüm yolu Adem’in kafasını karıştırmak ve peşinden sürdüğü izi kaybetmektir. Ancak Adem, Yasemin’in hedef şaşırtmaya çalıştığının farkındadır. Peki Adem, Yasemin’in yakınlaşmasına ne kadar karşı koyabilecek?

Bu arada Timur ile Yasemin gezmeye çıkıyor ama yolda Yasemin kaçırılıyor. Yeni Hayat yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!