Ana sayfa Sosyal Medya Songül Öden, Hazal Kaya’ya lafı fena çarptı!

Songül Öden, Hazal Kaya’ya lafı fena çarptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sanat dünyasında çok fazla dostluk olmadığı söylense de bu kuralı yıkan ve istisna olan ünlülerin sayısı da pek azımsanacak gibi değil. Özellikle sosyal medyanın da yaygınlaşmasıyla birlikte, ünlü isimlerin arkadaşlık bağları da daha çok ortaya çıkıyor.

Bu isimlerden ikisi de Hazal Kaya ve Songül Öden. İkilinin dostlukları uzun yıllardır devam ediyor ve yaptıkları paylaşımlarla da gerçekten son derece iyi dost oldukları görülüyor. Ailecek görüşen iki ünlü isim, samimi halleriyle de zaman zaman paylaşımlar yapıyorlar.

Hazal Kaya’nın oğlu Fikret Ali’yi de teyzesi gibi sarıp sarmalayan Songül Öden,  kucağına alıp onu severken çekilen bir fotoğrafını instagram sayfasından paylaştı. Ancak yazdığı notla da Hazal Kaya’yı ufaktan taşladı!

Ne olduğunu pek kimse anlayamasa da Hazal Kaya, Songül Öden’in kendisine kinaye yaptığını hemen farketti.

Zira Songül Öden, Fikret Ali’yle fotoğrafına “Ben bugün Fikomun halasıyım… Bence anlaşılmıştır” notunu düşmüştü. Hazal Kaya, teyzelikten halalığa terfi eden Songül Öden’in kendisine kızdığını anladığını “Hmm kızmış bana” notuyla paylaştı.

Songül Öden, bir süre önce yaptığı bir açıklamada Fikret’in teyzesi olduğu için çok şanslı olduğunu belirtip  “Babasını da çok sevdiğimden, annesine kızınca hemen halası olabiliyorum” demişti. Bu açıklamayı da göz önüne alınca, teyzelikten halalığa terfi eden Öden’in Hazal Kaya’ya bir kızgınlığı olduğu da anlaşılmakta…

İkilinin esprili atışmalarını aşağıda görebilirsiniz:

Songül Öden, Hazal Kaya'ya lafı fena çarptı! 7