Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yeni Hayat dizisinin Timur’unun gerçek yüzünü henüz görmediniz!

Yeni Hayat dizisinin Timur’unun gerçek yüzünü henüz görmediniz!

tarafından ker_def

Kanal D’de yayınlanmakta olan Yeni Hayat dizisinde Timur Karatan karakterini Tayanç Ayaydın canlandırıyor. Bugüne kadar farklı rollerde izlediğimiz oyuncu, başarılı performanslarla akılda kalıcı olmuştu. Oyuncu, yeni dizisinde de çok farklı bir karaktere hayat vermenin mutluluğunu yaşıyor.

Tayanç Ayaydın, Posta gazetesine dizi hakkında açıklamalarda bulundu. Timir Karatan karakterinin kendisini zorladığını itiraf eden ünlü oyuncu, daha önce canlandırdığı karakterlerden çok farklı birisine hayat verdiğinin altını çizdi.

Rolünün çok farklı yönleri olduğunu belirten ünlü oyuncu, şöyle konuştu: “Timur, daha önce hayat verdiğim karakterlerden çok farklı biri. Böyle bir karakter üzerine çalışmak beni hem zorladı hem çok mutlu etti. Daha önce genellikle hoca, komutan gibi rollerde oynadığım için, o roller öyle bir enerji istiyordu. Timur bambaşka bir insan. İçinde güçlü yanar dağlar var ve hikayenin akışı içerisinde bunlar çok beklenmedik anlarda, beklenmedik şekillerde ortaya çıkıyor. O yüzden oynaması da çok zevkli. Değişik bir serüven oluyor benim için.”

Timur karakterinin karanlık bir dünyanın gölgesinde büyüdüğüne dikkati çeken Tayanç Ayaydın, bu nedenle de kendisini o karanlık dünyanın bir ferdi olarak bulduğunu belirtti.

Yeni Hayat dizisinin Timur'unun gerçek yüzünü henüz görmediniz! 7

Ünlü oyuncu, bu dünyada var olmak adına böyle bir karakterin kendisini sertleştirme tavrı sergilediğine değindi ve şu detayları aktardı:

“Timur, öyle karanlık bir dünyanın gölgesinde büyüyor ki kendini de o karanlık dünyanın bir ferdi olarak buluyor. Orada var olmanın yollarından biri olarak da kendini sertleştirmeyi seçiyor. Ama gerçek hayatta, kişinin geçmişi ne olursa olsun, belli şartlar oluştuğunda, herkes geleceğini manipüle edebilir bence. Kendine bambaşka bir yön çizebilir. Ama dramada bir karakter yaratırken ister istemez geçmişi temel alıyorsunuz. Dolayısıyla geçmişte yaşananlar, kişinin bugününe belirgin şekilde yön verebiliyor.”