Ana sayfa Sosyal Medya Yeni projesi merakla beklenen ünlü oyuncu Salih Bademci Kapadokya’da ortaya çıktı!..

Yeni projesi merakla beklenen ünlü oyuncu Salih Bademci Kapadokya’da ortaya çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –İstanbullu Gelin dizisiyle çıkış yapan ve geçen yıl üç farklı projede yer alan ünlü oyuncu Salih Bademci yoğun bir sezon geçirdi. Ünlü oyuncu hafta sonunda, oyuncu eşi İmer Özgün ile birlikte gittiği Kapadokya’da yorgunluk attı.

Eşiyle romantik anlarını instagram hesabından takipçileriyle paylaşan oyuncu, ‘Bu hafta sonunu kendimize rezerve ettik’ notunu düştü.

Oyuncunun geçtiğimiz sezon Show TV’de yayınlanan Yalancı dizisinde de birlikte rol aldığı eşi İmer Özgün ile pozları 1.2 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında beğeni yağmuruna tutuldu.

Yeni projesi merakla beklenen ünlü oyuncu Salih Bademci Kapadokya'da ortaya çıktı!.. 8

Başarılı geçen bir sezonun ardından geçtiğimiz yıl GQ dergisi tarafından Yılın Oyuncusu ödülüne layık görülen ünlü oyuncu ödül töreninde eşi  İmer Özgün’e itafen söylediği sözlerle de herkesin kalbini kazanmıştı. Bademci konuşmasında; “Sınıf arkadaşım, hayat arkadaşım ama en önemlisi arkadaşım. Gerçekten dostum. Gerçekten sevdiğim, aşık olduğum insan. Mesleğine hayranlık duyduğum insan eşim İmer Özgün’e çok teşekkkür ederim.

Yeni projesi merakla beklenen ünlü oyuncu Salih Bademci Kapadokya'da ortaya çıktı!.. 9

Sonsuz sevgine, bana olan sabrına, asaletine, en önemlisi aramızda bu samimiyeti yaratmana çok teşekkür ederim. Bir gün işimizle ilgili gerçekten kötü bir şey yaparsak birbirimize söyleriz değil mi utanmadan? Birbirimizi kıracağımızı düşünmeden… Bu ilişkiyi bu kadar özel kıldığın için sana çok teşekkür ederim. Bana verdiğin o minik kız çocuğu için de çok teşekkür ederim” ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan ünlü oyuncunun yeni sezondaki projesi de merakla bekleniyor. Salih Bademci’nin adı başrolünde Çağatay Ulusoy ve Alin Boz’un yer alacağı Süslü Korkuluk ve ABD’de yayınlandığı dönem fırtınalar estiren Your Honor dizisinin uyarlaması Hakim projeleri için geçiyordu.

Ancak gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Salih Bademci bu iki teklifi de reddetti ve tercihini tiyatrodan yana kullandı. Buna göre Bademci, Aydınlık Evler isimli tiyatro oyununda Demet Akbağ’la birlikte oynayacak. Oyuncu böylece bir sonraki projesinde hayranlarıyla tiyatro sahnesinde buluşacak.