Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey’de büyük değişim öncesi durumlar pek iç açıcı değil!

Evlilik Hakkında Her Şey’de büyük değişim öncesi durumlar pek iç açıcı değil!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de salı akşamları izleyiciyle buluşan Evlilik Hakkında Her Şey reyting rekorları kırmasa da oldukça iyi seviyede giden bir dizi. Ancak son haftalarda karşısına çıkan güçlü rakipler dizide bazı değişimlerin gerekliliğini ortaya çıkardı. Bu değişim öncesi, dün akşam yayınlanan bölümle reytinglerde durumun düşüşe geçtiği gözlendi.

ABD yapımı Split dizisinde uyarlanan ve Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece gibi önemli kadın oyuncuların başrolünde yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son reytingleri durumun pek iç açıcı olmadığını gösterdi!

Dün akşam yayınlanan 20. bölümünde dizi tüm izleyicilerde aldığı ortalama puanla düşüş sergiledi ve 14. sırada yer aldı. Dizi AB’de aldığı biraz daha yüksek puanla dördüncü sırada yer alırken ABC1’de de 10. oldu. Her kategoride de puanında düşüş yaşandı.

Evlilik Hakkında Her Şey’de büyük değişim öncesi durumlar pek iç açıcı değil! 7

Bu durum önümüzdeki bölümlerde dizide yaşanacak değişimin ne gibi sonuçlar yaratacağı konusunda merakları daha da artırdı. Buna göre zaman atlaması yaşatılarak hikayede tüm dengeler değiştirilecek.

Yiğit Kirazcı’nın canlandırdığıYıldırım karakterinin ardından Sergen rolünde izlediğimiz Sarp Akkaya diziden ayrılacak. Diziye girecek olan Barış Kılıç’ın canlandıracağı karakter hikayenin yönünü değiştirecek.

Tüm bu değişim dizinin izleyicileri tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı. İzleyiciler Evlilik Hakkında Her Şey’i Azra ve Yıldırım aşkı için izlediklerini dile getirirken bu kararlarla dizinin kendi bacağına kurşun sıktığını belirttiler.