Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni sezona bomba gibi gelen Kuruluş Osman setinden bir kraliçe geçti!

Yeni sezona bomba gibi gelen Kuruluş Osman setinden bir kraliçe geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin reyting birincisi dizisi Kuruluş Osman, eylül ayında dördüncü sezonuyla ekrana gelecek. Yeni sezon için çekimlerine başlanan dizinin setinde birkaç gün önce çok önemli bir ziyaretçi vardı.

Burak Özçivit’in Osman Bey karakterinde büyük başarı kazandığı Kuruluş Osman dizisi dördüncü sezon için çekimlere başladı. Yeni sezon için son hız çalışmalarını sürdüren ekip kısa süre önce sette çok önemli bir misafiri ağırladı.

Yeni sezona bomba gibi gelen Kuruluş Osman setinden bir kraliçe geçti! 8

Yapımcılığını Bozdağ Film’in gerçekleştirdiği Kuruluş Osman dizisinin setini Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, Prensesler Afzan Aminah, Jihan Azizah ve Malezya heyeti ziyaret etti. Set ekibi ve oyuncularla bir araya gelen Kraliçe Azizah, Kuruluş Osman başta olmak üzere, Bozkır Arslanı Celaleddin Harzemşah ve Destan dizilerini hayranlıkla izlediğini söyledi ve bu dizilerin yapımcısı Bozdağ Film’i kutladı.

Bozdağ Film Platosuna hayran kaldığını ifade eden Kraliçe Azizah “Tarih dersi veriyorsunuz, dizilerinizin her bölümünü büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum, hiçbirini kaçırmıyorum. Yeni bölümleri heyecanla bekliyorum ” dedi. Mehmet Bozdağ ile dizi oyuncuları Kraliçe Azizah’a, Kuruluş Osman dizisine ait kostüm, hançer, Türkmen Başlığı ve HAR Sanat’ın el yapımı özel tasarım ürünlerini hediye etti.

Yeni sezona bomba gibi gelen Kuruluş Osman setinden bir kraliçe geçti! 9

Özellikle Kuruluş Osman dizisinin dördüncü sezon hikayesinin daha etkili olması için senaristler uzun süredir yoğun bir çalışma içerisindeydi. Zira Kuruluş Osman dizisinin dördüncü sezonu büyük fetihlerin ve büyük tarihi gelişmelerin aktarılacağı bir dönem olacağı için özel bir önem verilmesi gerekiyor.

Dizinin her sezonu öncesinde birbirinden ünlü isimler ekibe katıldı ve bu süreçte birçok yeni karakter ile hikaye sürekli yenilendi. Aynı durum dördüncü sezon öncesinde de gerçekleşecek. Dizi ekibine yeni katılan isimlerden biri Dursun Fatih karakterini canlandıracak olan Burç Kümbetlioğlu oldu.