Ana sayfa Sosyal Medya Hem işte hem aşkta kazanıyorlar! Kadir Doğlu’dan Neslihan Atagül’e romantik doğum günü kutlaması!

Hem işte hem aşkta kazanıyorlar! Kadir Doğlu’dan Neslihan Atagül’e romantik doğum günü kutlaması!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2016 yılında meslektaşı Kadir Doğulu ile evlenen oyuncu Neslihan Atagül, 20 Ağustos’ta 30. yaşına girdi.

Eşinin doğum gününde sosyal medyada duygusal bir yazı kaleme alan Kadir Doğulu, Atagül’e, “Aşık Aşık’ı an’lar…Her yeni yaşın bizi daha değerli ve güzel günlere götürüyor, hep böyleydi hep böyle olsun. İyi ki doğdun” sözleriyle seslendi.

Neslihan Atagül de eşinin paylaşımına “Sevgilim…” sözleriyle karşılık verdi. İki ünlü oyuncunun romantik sözleri hayranlarını da mest etti.

Hem işte hem aşkta kazanıyorlar! Kadir Doğlu'dan Neslihan Atagül'e romantik doğum günü kutlaması! 7

Neslihan Atagül de instagram hesabından bir fotoğrafını paylaşarak, doğum gününü kutlayan yakınlarına ve hayranlarına şu sözlerle teşekkür etti; “Doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim. Aşkımız, şevkimiz, ilhamımız daim olsun. Yolumuz açık olsun. Asıl siz iyi ki varsınız. Sağ olun! Var olun!”

Yıllar önce Fatih Harbiye dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ve kısa süre içinde de evlenen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, yıllar sonra yeni sezonda, Star TV ekranlarında yayınlanacak Gecenin Ucunda dizisinde yeniden partner olarak hayranlarının karşısına çıkacaklar.

Peride Celal’ın çok okunan aynı isimli romanından uyarlanacak olan Gecenin Ucunda dizisi, Star TV’nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından birisi olacak. Geçtiğimiz haftalarda çekimleri başlayan dizinin Eylül ayında izleyici ile buluşması planlanıyor.