Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisine yeni bir karakter geliyor! Ali Vefa bu kadına mı aşık olacak?

Mucize Doktor dizisine yeni bir karakter geliyor! Ali Vefa bu kadına mı aşık olacak?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.om/Detay – Fox TV’de Perşembe akşamlarının ilgiyle izlenen Mucize Doktor, dizisine yeni bir karakter daha gelecek. Diziye dahil olacak sürpriz isim henüz belli olmasa da Ali Vefa ile ilgili bir karakter olacağı kulislere düştü! Bu hafta 38.bölümü yayınlanacak olan dizi merakla beklenirken, yeni isim ise heyecan yarattı şimdiden!

Zira Ali Vefa’nın komşusu olarak bir bölüm sonra diziye dahil olması bekleniyor bu kişinin. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre Ezo isimli bir kadın karakter diziye katılacak.

Taner Ölmez’in oynadığı Ali Vefa’nın da komşusunu oynayacak. Bu isimle ilgili olarak titizlikle bir çalışma yürütüldüğü belirtiliyor. Oyuncu seçiminin henüz yapılmadığı ancak karakterin diziye Ali Vefa’nın yeni komşusu olarak geleceği ifade ediliyor.

Dizinin 39. bölüm tanıtımında Nazlı’ya “Her şey için teşekkür ederim Nazlı. Seni çok özleyeceğim” sözleri, Ali Vefa ve Nazlı’nın ayrıldığına işaret ederken, yeni gelecek karakterin Ali Vefa’nın hayatına girecek yeni bir aşk mı olup olmadığı da şimdiden merak konusu!

Mucize Doktor’da geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Ali Vefa ve Nazlı arasında duygusal bir sahne yaşanmıştı. Ali Vefa, başka insanlar gibi normal davranmaya çalışsa da yapamadığını, zorlandığını anlatmış ve Nazlı’ya “Ben otizmliyim ve bu değişmeyecek” diyerek kimsenin kendisini anlamadığını söylemişti.

İşte 39. bölüm tanıtımları: