Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni sezonun iddialı dizisi Ayrılık için geri sayım başladı!

Yeni sezonun iddialı dizisi Ayrılık için geri sayım başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay- Ağustosa girmemizle birlikte yeni dizi sezonu için geri sayım sürerken setlerde büyük heyecan var. Oyuncu kadrolarını oluşturan yeni diziler birer birer setteki çalışmalarına başlıyor. Bunlardan biri de Fox TV dizisi Ayrılık.

ABD yapımı The Split isimli dizinin Türkiye uyarlaması olacak dizi MF Yapım imzasını taşıyor. Ayrılık dizisi aynı zamanda Gökçe Bahadır’ın uzun süre sonra yeniden ekranlara dönmesini sağladığı için ayrı bir önem taşıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın Twitter hesabında yazdığına göre Ayrılık dizisi için set yarın başlıyor. Yeni dizi için tüm ekip büyük bir heyecanla yarın sabahtan itibaren sette olacak. İzleyiciler de büyük bir merakla dizinin bir an önce ekrana gelmesi için bekliyor.

Yeni sezonun iddialı dizisi Ayrılık için geri sayım başladı! 7

Ayrılık dizisinin oyuncu kadrosu son derece güçlü. Ekranların en deneyimli ve yetenekli oyuncularından Sumru Yavrucuk ve Ali İpin kadronun iddialı iki ismi. Dizide ayrıca Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Fırat Altunmeşe ve Erdal Küçükkömürcü yer alıyor.

Ayrılık dizisi, üçü de boşanma avukatı olan üç kardeşin hikayesini anlatıyor. Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece tarafından canlandırılan üç kardeşin yıllar önce ortadan yok olan babaları 30 yıl sonra birden karşılarına çıkar. Bu durum üç kardeşin hayatında büyük bir etki yaratır.

Ayrılık dizisi eylül ayında Fox TV’de izleyiciyle buluşacak.