Ana sayfa Sosyal Medya Yeni TRT 1 dizisi Dünya Hali daha ilk bölümden geçer not aldı!

Yeni TRT 1 dizisi Dünya Hali daha ilk bölümden geçer not aldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in yeni dizisi Dünya Hali dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Absürt komedi türündeki dizi esprileriyle izleyiciyi yerlere yatırırken herkesten geçer not aldı. Dizinin bir bölümünün bir saat sürmesi de izleyiciler tarafından takdirle karşılandı.

Acıklı, dram, şiddet ve entrika dolu dizilerden sıkılanlar için çok farklı bir seçenek TRT 1 ekranlarına gelmeye başladı. Dünya Hali isimli yeni dizi daha ilk bölümünden çok beğenildi. Dizi başlamadan önce sosyal medya hesabından paylaşılan tanıtımlarla izleyicinin dikkatini çeken dizi, reytinglerde de hiç de fena olmayan bir sonuç aldı.

Yeni TRT 1 dizisi Dünya Hali daha ilk bölümden geçer not aldı! 10

TRT 1’in yeni absürt komedi dizisi Dünya Hali’nin başrollerinde Pelin Abay ve Caner Şahin yer alıyor. Dünya Hali her iki genç oyuncunun da ilk başrolü olacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Tolga Tekin, Selin Hasar, Ayfer Tokatlı, Mert Denizmen, Mekin Sezer ve Naşit Özcan yer alıyor.

Dünya Hali, sosyal medyada yapılan paylaşımlarda da izleyiciden tam not aldı. İzleyiciler yeni dizisinin başarısından söz eden paylaşımlarda bulundu.

Bir izleyici, “#dünyahali uzun zaman sonra yanlışlıkla denk gelip izlediğim ve şaşırtıcı derecede beğendiğim tek dizi, kara mizahın dibine vurulmuş yapılan göndermeler çok iyi. Başarılı.” diye yorum yaptı.

Yeni TRT 1 dizisi Dünya Hali daha ilk bölümden geçer not aldı! 11

Bir başka izleyici de “Karşıdan karşıya geçirilmekten evime gidemedim diyor yaşlı adam hahaha çok iyiymiş. Doğru anlattı aslında her değnekli yaşlı karşıdan karşıya mı geçmek istiyor sanki. Sahne süperdi, başlangıç da güzel şimdilik.” diyerek dizideki komedi dozajının yüksekliğini vurguladı.

Yeni TRT 1 dizisi Dünya Hali daha ilk bölümden geçer not aldı! 12

Bir izleyici ise dizinin bir saat sürmesine dikkat çekerek “Absürt komedilerin ekranlarda yer alması gerektiğini gösteren bir iş olmuş #DünyaHali. Tıpkı Tutunamayanlar gibi. 1 saatlik olması da takdire şayan. Yarın listede bol şans” iye yorum yaptı.

Yeni TRT 1 dizisi Dünya Hali daha ilk bölümden geçer not aldı! 13

Dünya Hali, ürüst, ahlaklı, vicdanlı bir genç olan Sinan’ın dedesinin vasiyetine uygun eş adayını arayışını anlatıyor. Vasiyete göre Sinan şu üç şarta uyan kızı bulup evlenmelidir: Erken kalksın, eskinin kıymetini bilsin, bir de bal porsuğuna benzesin yeter.

Dünya Hali her çarşamba akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarında.