Ana sayfa Sosyal Medya Yeni TRT1 dizisinin başrolüne Ozan Akbaba’nın seçilmesi çok akıllı bir tercih!

Yeni TRT1 dizisinin başrolüne Ozan Akbaba’nın seçilmesi çok akıllı bir tercih!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yakında izleyicilerle yeniden buluşacak olmanın heyecanını yaşayan Ozan Akbaba, kendisini kanıtlamış isimlerden birisi… Sinema dünyasına verdiği büyük katkıların ardından dizilerde de gördüğümüz oyuncu, mütevazi kişiliği ile de hayranlarından büyük ilgi görüyor.

Ozan Akbaba, yıllar önce sinema emekçisi olduğu dönemden bugüne popüler bir oyuncu olma yolunda büyük emek verdi. 1982 yılında Kars’ta dünyaya gelen Ozan Akbaba, 2006 yılında başladığı sektörde şimdiye kadar yer aldığı projelerle geniş hayran kitlesi elde etti.

Kavak Yelleri dizisinden, Kuzey Güney’deki Sümer karakterine ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da geçen 6 yıla kadar Ozan Akbaba büyük bir kitleyi etkilemeyi başardı. İlyas Çakırbeyli karakteri ile atv’nin en iddialı dizilerinden birisinde popülerlik kazanan Ozan Akbaba için artık yeni projeler dönemi başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yedinci sezon başında çıkan kriz ile iptal edilmesi, oyuncunun yeni dizi anlaşması yapmasına vesile oldu.

Yeni TRT1 dizisinin başrolüne Ozan Akbaba'nın seçilmesi çok akıllı bir tercih! 8

Kasaba Doktoru isimli TRT1’in yeni dizisinin başrolü olarak anlaşma yapan Ozan Akbaba’nın çok iyi bir tercih olduğunu söylemek gerekiyor. Dizi hayranlarının bu yapıma Ozan Akbaba’nın başrolde yer alması nedeniyle çok ilgi göstermesi muhtemel bir gelişme olacak.

Anka isimli sinema filmiyle bu alanda da üretmeye devam eden Ozan Akbaba, ARC Yapım ile birlikte yeni dizi için yeni bir yolculuğa çıktı.

Son yıllarda Türkiye’de doktorlara yönelik yapılan şiddet olayları ve birçok yetenekli doktorun da yurt dışına çıktığı bir ortamda, Ozan Akbaba toplumun kanayan bir yarasına dokunacak.

Kahraman bir doktorun hikayesinin anlatılacağı Kasaba Doktoru isimli yapım, hem oyuncu adına hem de izleyici adına birçok kazanım getirecektir.

İzleyiciler, kahraman doktorların önemini daha iyi kavrarken, Ozan Akbaba da son yılların en büyük sorunlarından birisi için mesaj verebilme imkanı bulacak.

Yeni TRT1 dizisinin başrolüne Ozan Akbaba'nın seçilmesi çok akıllı bir tercih! 9

Kemal karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu, ekip arkadaşları ile birlikte Mart ayında sete çıkacak. Geçen sezon Maraşlı isimli dizideki başarısıyla konuşulan Arda Sarıgün de yeni dizinin yönetmeni olarak belirlendi.

Kore dizisi olan Dr. Romantic uyarlaması bir dizi izleyeceksiniz. Kasaba Doktoru isimli yeni TRT1 projesi için oyuncu arayışlarına da devam ediliyor.