Ana sayfa Dizi Haberleri Genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, Kardeşlerim dizisinde, bu kez yönetmen koltuğuna oturdu!

Genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, Kardeşlerim dizisinde, bu kez yönetmen koltuğuna oturdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cumartesi akşamları atv’de ekrana gelen Kardeşlerim dizisi, dram ağırlıklı hikayesiyle izleyenlerden beğeni toplayan bir yapım. Kanalın gözdesi yapımlardan birisi olan dizinin genç oyuncuları da başarılı performansları ile dikkatleri çekmekte.

Başrollerinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un oynadığı dizinin yönetmenliğini de başarılı pek çok projeye imza atan Serkan Birinci yapıyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun ise dizide Asiye karakterine hayat vermekte. Henüz 17 yaşında olmasına karşılık çok küçük yaşlardan beri setlerde. Daha 7 yaşındayken 2005 yılında ilk olarak ‘Dabbe Bir Cin Vakası’ isimli sinema filmiyle oyunculuğa başlayan Coşkun, daha sonra Sana Bir Sır Vereceğim, Karadayı, Aşk Yeniden, Karayazı, Kadın, Bizim Hikaye, Kadın, Bizi Hatırla, Kuzgun, Kırmızı Oda ve Beni Çok Sev isimli yapımlarda da rol aldı.

Genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, Kardeşlerim dizisinde, bu kez yönetmen koltuğuna oturdu! 8

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya ölçümleme servisi Adba tarafından yapılan 2021 yılının En’lerinde ‘En Çok Konuşulan Kadın Oyuncu’ listesine 2. sıradan girdi. Hande Erçel’den sonra yılın en çok konuşulan kadın oyuncusu olan Su Burcu Yazgı Coşkun, Demet Özdemir, Ayça Ayşin Turan, Tuba Büyüküstün gibi isimleri bile geçti.

İsmi son dönemin yetenekli oyuncuları arasında yer alan Su Burcu Yazgı Coşkun, anlaşılan kamera arkasına karşı da ilgi duymakta!

Genç oyuncu, Kardeşlerim dizisinin setinde, yönetmen Serkan Birinci ile monitörün başına geçerek bir sahnenin çekiminde bulunmuş.

Bu keyifli anı yönetmen ile verdiği pozla da anıları arasına yerleştiren oyuncunun keyfi hayli yerinde görünüyor. “Bu sefer birlikte çektik” notuyla yaptığı paylaşımı, Serkan Birinci de kendi sayfasında paylaşmış…

17 yaşında ve 10 yıllık kamera önü deneyimi olan Su Burcu Yazgı Coşkun, belki ilerleyen yıllarda yönetmen olarak da izleyici karşısına çıkarsa şaşırmayın…

Genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, Kardeşlerim dizisinde, bu kez yönetmen koltuğuna oturdu! 9