Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yeşilçam ikinci sezonunu çeken Çağan Irmak’ın büyük üzüntüsü!

Yeşilçam ikinci sezonunu çeken Çağan Irmak’ın büyük üzüntüsü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü yönetmen Çağan Irmak, Blu TV’nin adeta üzerine titrediği Yeşilçam dizisinin ilk sezonu ile yine yönetmenlik tecrübelerini sergilemişti… İlk sezonu çok beğenilen Yeşilçam dizisinin şimdilerde ikinci sezonu için ekip sette bulunuyor.

Çağan Irmak, yine tecrübesini konuşturarak başarılı bir ikinci sezonu ortaya çıkarmak için sette ter döküyor. Yeşilçam’ın yeni sezonu da ilk sezon kadar ilgi görecektir. Çağatay Ulusoy, Selin Şekerci ve Afra Saraçoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin ardından ise ünlü yönetmen bir sinema filmi çekimlerine başlayacaktı.

Kırmızı Oda dizisinde Vahit olarak izlediğimiz Uğur Yücel’in başrolünde yer aldığı Şaka Yaptım isimli sinema filmi için çeşitli hazırlıklar da yapan Çağan Irmak, son gelişmelerle bir hayli üzüldü.

Filmin çekim öncesinde çıkan sorunlar bir türlü giderilemedi ve yapımcı Nulook’un da projeden çekildiği gazeteci Birsen Altuntaş tarafından kulis bilgisi olarak aktarıldı.

Çağan Irmak iptal olan bu proje için bir hayli üzgün… Ünlü yönetmenin yaşanan sorunların çözülememesi ve bu noktaya gelmesinden büyük üzüntü duyduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.