Ana sayfa Sosyal Medya Çağan Irmak’ın yeni filmi Sevda Mecburi İstikamet yine çok hüzünlendirecek!

Çağan Irmak’ın yeni filmi Sevda Mecburi İstikamet yine çok hüzünlendirecek!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın yeni filmi Sevda Mecburi İstikamet’in yayınlanan ilk tanıtımı yine çok etkili ve hüzünlü bir hikayenin geldiğinin ipuçlarını verdi.

Çağan Irmak’ın senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği yeni sinema filmi Sevda Mecburi İstikamet Orchestra Content yapımcılığında çekildi.

Başrollerinde Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Kubilay Aka, Elif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu’nun yer aldığı Sevda Mecburi İstikamet’in konuk oyuncu kadrosunda da Hilmicem İntepe, Selçuk Borak, Ali Savaşçı, Nergis Öztürk ve Şebnem Sönmez’in de aralarında bulunduğu ünlü isimler yer alıyor.

Öte yandan, Gülen Gözler ve Hababam Sınıfı gibi Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden tanınan Sevda Aktolga da uzun yılların ardından Sevda Mecburi İstikamet filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Kubilay Aka (@kubilayakaa)’in paylaştığı bir gönderi

Filmin yayınlanan tanıtımında Selçuk Yöntem’in gençliğini Kubilay Aka’nın canlandırdığı görülüyor. Yöntem’in kızı rolünde ise Selin Şekerci yer alıyor.

Her projesi merakla beklenen yönetmen Çağan Irmak’ın 70’lerden 2000’li yıllara uzanan bir yol hikayesi anlattığı yeni filminde, ünlü bir oyuncunun kızıyla olan yarım kalmış hikayesini tamamlamak için çıktığı yolculuğu neşeli ve sıcak bir üslupla anlatılacak.

Müziklerini şarkıcı Teoman’ın yaptığı filmin dağıtımcılığını CJ ENM Türkiye üstleniyor. Sevda Mecburi İstikamet, 6  Ocak 2023’de sinema salonlarında seyirciyle buluşacak.