Ana sayfa Sosyal Medya Kubilay Aka’nın bir projesi iptal ama birisi dizi 3 yeni projesi geliyor!

Kubilay Aka’nın bir projesi iptal ama birisi dizi 3 yeni projesi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda yoğun çalışma performansı ve başarılı rolleriyle dikatleri çeken Kubilay Aka, durup dinlenmeden üretmeyi sürdürüyor. Ünlü oyuncunun Cenazemize Hoş Geldiniz ismi ile duyulan ama daha sonra adı Aile Toplantısı olarak değiştirilen filmin başrolünde Sinem Ünsal ile birlikte Kubilay Aka vardı. Ancak filmin ilk sahnelerinin çekimlerinin tekrar edilecek olması ile değişen çekim takvimi ünlü oyuncunun diğer projeleri ile çakıştı.

Kubilay Aka, Aile Toplantısı isimli sinema filmi projesinden ayrılmak zorunda kalırken, hayranlarının merakla beklediği yeni dijital dizisi Sadece Arkadaşız için ise gün sayımına geçildi. Exxen platformunda yayınlanacak olan yeni dizide Hazar Ergüçlü ile partner olan ünlü oyuncu, hayranlarının karşısına yepyeni bir rolle çıkacak.

Kubilay Aka'nın bir projesi iptal ama birisi dizi 3 yeni projesi geliyor! 34

İtalya’da çok beğenilen “Love Snack” isimli dizinin uyarlaması olan “Sadece Arkadaşız” ilginç hikayesi ile dikkatleri çekecek. Hazar Ergüçlü ile Kubilay Aka ikilisi dizide ortak paylaştıkları evin sahibi olabilmek için doğru eş adayını bulmaya çalışacaklar.

İki karakterin bu çabalarının sonucunda doğru kişilerin birbirleri olduğunu anlaması ise hikayeyi daha da ilginç bir hale getirecek. Yönetmenliğini Emre Erdoğdu ve senaristliğini ise Zeynep Koçak’ın yaptığı yeni dizi 16 Eylül Cuma gününden itibaren Exxen platformunda izleyicilerle buluşacak.

Kubilay Aka’nın yeni projeleri sadece bununla sınırlı değil. Oyuncu hem yönetmen Çağan Irmak hem de Ferzan Özpetek ile ayrı ayrı projeler için anlaştı. Çağan Irmak’in yeni sinema filmi için sete çıkacak olan Kubilay Aka, daha sonra da Disney Plus için çekilecek kısa film projesinde Ferzan Özpetek ile birlikte çalışacak.