Ana sayfa Sosyal Medya Yeşilçam’ın ünlü filmi Ah Belinda’nın yeni versiyonunda Serkan Çayoğlu’nun partneri bakın kim?

Yeşilçam’ın ünlü filmi Ah Belinda’nın yeni versiyonunda Serkan Çayoğlu’nun partneri bakın kim?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir gündemde olan Ah Belinda filminin yeni versiyonunun çekileceği haberi duyulduğundan beri izleyiciler heyecanlı. Zira Yeşilçam’ın bu çok sevilen filminin son versiyonunda oynayacak isimler, popüler oyunculardan oluşacak. Hangi ünlü isimleri bir araya getireceği merak konusu olan filmle ilgili gelişmeler, izleyiciyi de heyecanlandıracak yönde…

Ekranlara son olarak Kıbrıs Zafere Doğru dizisiyle gelen Serkan Çayoğlu’nun, Ah Belinda filminin başrolünde yer alacağı kısa bir zaman önce ortaya çıktı. Dizide Çayoğlu’na eşlik edecek olan ünlü kadın oyuncu ise daha da heyecan yaşatacak!

Serkan Çayoğlu’nun dizinin ardından Alper Çağlayan’ın İlk Göktürk isimli sinema filmi ile anlaştığı gündeme gelmişti. Ancak filmin 6 ay gibi bir sürede çekilecek olmasından sonra Çayoğlu projeden vazgeçmişti. Yaz aylarında sevgilisi Özge Gürel ile evlenmeye hazırlanan oyuncunun, yeni bir projesi daha olduğu ortaya çıktı…

Oyuncu, ilk olarak 1986 yılında çekilen ve başrollerinde Müjde Ar ile Yılmaz Zafer’in yer aldıkları, unutulmaz Türk filmleri arasında olan Ah Belinda filminin yeni versiyonundan teklif almış. Oyuncunun senaryoyu ve kadroyu beğendiği ve filmde rol alacağı gündeme geldi.

Serkan Çayoğlu hayranları bayram yapıyor! Hem proje bomba gibi hem de partner! 18

hikayesi günümüze uyarlanarak çekilecek olan Ah Belinda filminin yeni versiyonunun yapımcısı OGM Pictures. Son dönemin başarılı işlerine imza atan Hakan Bonomo da hikayeyi günümüze uyarlayacak. Filmdeki ana kadın karakteri oynayacak isim de belli oldu!

Buna göre Serkan Çayoğlu’nun Ah Belinda filmindeki partneri Neslihan Atagül olacak. Atagül, ilk versiyonda Müjde Ar’ın oynadığı Serap karakterine hayat veriyor.

Hikayede Serap karakterinin, Avrupai bir yaşam tarzı süren ama bir gün canlandırdığı şampuan reklamındaki iki çocuklu ev hanımına dönüşmesi, kimseyi kendisinin Serap olduğuna ikna edememesi ve tam bu yaşantısına alışmışken, yeniden eski hayatına geri dönmesini anlatıyor.

Serkan Çayoğlu hayranları bayram yapıyor! Hem proje bomba gibi hem de partner! 19

Ah Belinda filminin yeni versiyonunda karakter isimleri değişecek. Sevilay Başaran ismiyle Neslihan Atagül’ü izleyeceksiniz. 1986 yapımı filmde Yılmaz Zafer’in canlandırdığı Suat karakterinin yerinde ise bu sefer Serkan Çayoğlu bulunacak.

Oyuncunun hayranları sosyal medyada adeta bayram yapıyor. Binlerce paylaşım yapan hayranlar hem yeni projeyi kutluyor hem de Neslihan Atagül ile yeni bir ikili olmalarının heyecanını yaşıyor. İki ünlü ismin de birbirlerine yakışacaklarını düşünen hayranlar, sosyal medyada şimdiden fotoğraflar ile iki ünlü ismi yan yana getirmeye başladı bile.