Ana sayfa Dizi Haberleri Adı İyilik ama entrika, kötülük, aldatma, yalan, ne ararsan var! Eleştiri çok ama reytingler artıyor!

Adı İyilik ama entrika, kötülük, aldatma, yalan, ne ararsan var! Eleştiri çok ama reytingler artıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de 2. bölümü yayınlanan İyilik dizisi, Cuma akşamları ekrana gelmekte. Dizi, konusu ve oyuncularıyla da dikkat çeken bir yapım. Özellikle Kuzey Yıldızı dizisindeki Kuzey rolü ile büyük beğeni toplayan İsmail Demirci’nin ters köşe bir rolle ekrana geldiği dizide Hatice Şendil ve Sera Kutlubey de başarılı oyunculuklarıyla beğeni topluyorlar.

Adı İyilik olsa da dizide hemen herkesin bir entrika peşinde koştuğu karakterler, ilginç ters köşelerle ilerleyen bölümlerde yeni şoklar yaşatacaklarının da haberini veriyorlar adeta! Usta Oyuncu Perihan Savaş’ın da yine ağırlığını hissettirdiği sahneler, diziyi izleyenlerin beğenisini kazanmakta.

Sosyal medyada dizi, pek çok nedenle eleştiriliyor. Aldatma üzerine kurulu hikayesinde yalan, kötülük, entrikanın bol bol sergilendiği İyilik dizisinde, bir tek adında iyilik var adeta! Fakat entrikayı seven dizi izleyicisi, her ne kadar eleştirse de ikinci bölümüyle dizinin reytinglerinin yükselmesine de katkıda bulunuyor!

Adı İyilik ama entrika, kötülük, aldatma, yalan, ne ararsan var! Eleştiri çok ama reytingler artıyor! 7

İzleyicinin entrikası bol Yasak Elma dizisini 6 sezondur ekranda tutması da bu türe karşı olan ilgisini ortaya koymakta! Bu nedenle hikayesindeki konularla eleştiri alsa da dizinin dikkat çektiği, 2. bölümde görünür bir şekilde reytinglerini yükseltmesinden zaten belli!

Eleştirilere karşın 6 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan bölümüyle iyi bir çıkış yakaladı dizi! İlk bölümde aynı etkiyi bulamasa da ilerleyen bölümlerde daha da dikkat çekeceği reytinglerinden de anlaşılmakta! İyilik dizisinin ilk bölümü ortalamanın altında reyting puanları elde ederken, 2. bölümde Total’de 9., AB’de 10. ve ABC1’de ise 8. sırada yer almayı başardı.

Fox TV’nin yeni dizisi çok eleştiriliyor ama reytingleri de topluyor! 23

İyilik ilk bölümüyle ortalamanın altında kalsa da giderek yükseltmekte. Bu durum da diziyle ilgili umutları arttıran bir gelişme. Eleştirilerde aldatma konusu ön plana çıksa da Türk izleyicisi, entrikanın olduğu yapımları seviyor. Bu da benzer dizilerin reytinglerinden anlaşılmakta.

Bu arada diziye 2. bölümde Özgür Çevik de katılmıştı. En son Canevim dizisinde oynayan Çevik, İyilik dizisinde Hatice Şendil’in canlandırdığı Neslihan karakterini uzun yıllar öncesinden tanıyan ve ona tutkulu bir platonik aşk besleyen kişi olan Koray’a hayat veriyor.

En son Yargı dizisiyle ekrana gelen deneyimli oyuncu Selahattin Töz de İyilik dizisinin kadrosuna katılmıştı. Diziyle ilgili sosyal medyada yapılan eleştirilerden bazılarını aşağıda görebilirsiniz…

Fox TV’nin yeni dizisi çok eleştiriliyor ama reytingleri de topluyor! 24 Fox TV’nin yeni dizisi çok eleştiriliyor ama reytingleri de topluyor! 25 Fox TV’nin yeni dizisi çok eleştiriliyor ama reytingleri de topluyor! 26