Ana sayfa Sosyal Medya Yeşim Ceren Bozoğlu’ndan Annemizi Saklarken dizisindeki rolüyle ilgili büyük itiraf!..

Yeşim Ceren Bozoğlu’ndan Annemizi Saklarken dizisindeki rolüyle ilgili büyük itiraf!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yetenekli oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu’nun Star TV’nin Annemizi Saklarken dizisinde canlandırdığı ‘Füsun’ karakterine vedası zor oldu.

Annemizi Saklarken, klişeden uzak hikayesi ile izleyicileri tarafından büyük beğeni alan, çok farklı bir işti. Fakat başarılı oyunculuk ve farklı hikaye maalesef yeterli olmadı ve Annemizi Saklarken dizisinin finaline karar verildi.

Final kararı, dizinin tüm oyuncularıyla beraber Yeşim Ceren Bozoğlu’nu da çok üzdü. Instagram hesabından bir veda paylaşımı yapan Bozoğlu, duygusal bir yazı kaleme aldı.

Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan Annemizi Saklarken dizisindeki rolüyle ilgili büyük itiraf!.. 7

Oyuncu, paylaştığı ekip fotoğrafının altına şunları yazdı; “Ağlamaktan içimizin dışımıza çıktığı doğrudur..Bi tık… Yeni kardeşler edindim, çok güldüm, çok eğlendim, çok ağladım ve ne hakiki muhabbetler etmek nasip oldu…Hayatımda en çok korktuğum femme fatal rolünü, bu kadar rahatça oynayabildiysem, bu ekibimizin verdiği yuva arkadaşı samimiyetinden ve güveninden oldu.

Bin şükür varlığınıza… İşini aşkla yapan bir ekip, bir aile olduk.Sizleri çok seviyorum, ve sizinle birlikte bu hikayenin içinde paylaştığım her an için büyük minnettarım O’na.. Yollarımız tekrar kavuşuncaya dek, şimdilik, paydos.”

Ünlü oyuncu bu yazıda aynı zamanda, Annemizi Saklarken dizisinde hayat verdiği ‘Füsun’ karakteri gibi, çekici, baştan çıkarıcı kadın rolünü canlandırmaktan çok korktuğunu da itiraf etmiş oldu.  Annemizi Saklarken dizisi 2 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak 8. bölümü ile izleyiciye veda edecek.