Ana sayfa Sosyal Medya Yetenekli oyuncu Hande Doğandemir Sahra karakteriyle geliyor!..

Yetenekli oyuncu Hande Doğandemir Sahra karakteriyle geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Hande Doğandemir, geçtiğimiz sezon yayınlanan Annemizi Saklarken isimli Star TV dizisindeki performansıyla büyük beğeni topladı. Bugüne kadar canlandırdığı rollerden çok farklı bir karakteri başarıyla canlandıran oyuncu, dizinin kısa sürmesine rağmen başarılı performansı ile akıllarda yer etti.

Ünlü oyuncu, bu yaz döneminde dinlenmek yerine 49 isimli yeni bir sinema filmi için sete çıktı.  Filmde İsmail Hacıoğlu ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, Türkiye tarihine geçen bir olayın anlatımıyla izleyici karşısına çıkacak.

Rolü için bir  sıkı bir hazırlık dönemi geçiren, sniper (silah eğitimi) eğitimi de alan Hande Doğandemir, filmde canlandıracağı ‘Sahra’ karakterini sosyal medyada hesabından da paylaştı.

Yetenekli oyuncu Hande Doğandemir Sahra karakteriyle geliyor!.. 7

Film, gerçek bir olayı beyaz perdeye taşıyor. IŞID terör örgütünün Irak’taki Türkiye Musul Başkonsolosluğu’nu kuşatması ve buradaki 49 kişiyi rehin almasının hikayesini anlatıyor. Filmde, Türkiye Milli İstihbarat Teşkilatı’nın bu rehineleri kurtarmak için ne kadar büyük bir çaba ortaya koyduğu yansıtılacak.

Yapımını CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat’ın üstlendiği gerçek bir hikayeden uyarlanan aksiyon filmi 49’un yönetmenliğini Hakan İnan yapıyor.

Senaryosunda Barış Erdoğan-İlker Arslan imzası bulunan filmin başrollerini İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve MİT Dış Operasyonlar Başkanı ‘Ekrem’i canlandıran usta oyuncu Kerem Alışık üstleniyor. İddialı bir kadrosu bulunan 49, sinema sezonunda adından sıkça söz ettirecek bir yapım olmaya aday.