Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinin ilk bölüm reytingi hangi mesajları veriyor!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin ilk bölüm reytingi hangi mesajları veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yeni sezonun iddialı dizilerinden olan Bir Küçük Gün Işığı, 5 Eylül Pazartesi akşamı ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Seray Kaya ile Berk Oktay ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk bölüm reytinglerinin hangi mesajları verdiği konusu da dizi hayranları tarafından tartışılıyor.

İlk bölümün ardından gelen reytinglere bakıldığı zaman atv’nin her zaman iddialı olduğu tüm kişiler grubunda dizinin en iyi reytingleri aldığını görebilirsiniz. Özellikle bu kategoride ortalama oranlara çok yaklaşan Bir Küçük Gün Işığı, iyi bir izlenim vermiş oldu. Ancak AB grubunda elde edilen dördüncülük düşük bir reyting ile geldi. ABC1 kategorisinde ise üçüncülük elde eden ve yine ortalama oranlara yaklaşan bir performans gördük.

atv dizisi için bu reytingler şimdilik iyi gözükebilir, ancak Alparslan ve Yasak Elma başladığı zaman hızlı bir düşüş sürecine girme ihtimali de çok yüksek. Bu nedenle önümüzdeki bir kaç hafta içinde Bir Küçük Gün Işığı dizisi için çok daha büyük bir tanıtım kampanyası yapılması ve izleyicilerdeki merak unsurunun harekete geçirilmesi şart. Yoksa bu dizinin şansının çok yüksek olmayabileceğini hem Alparslan hem de Yasak Elma başladığında daha net görebilirsiniz.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin ilk bölüm reytingi hangi mesajları veriyor! 7

Öncelikle Seray Kaya’nın çok başarılı bir performans sergilediği dram sahnelerinin sosyal medyada çok konuşulduğunu söyleyebiliriz. Oyuncu, inandırıcılığı ile herkesi daha ilk bölümden etkilemeyi başardı. Hikayenin ilerleyişine göre de Seray Kaya adına çok önemli bir kariyer fırsatının ortaya çıktığını söylemek gerekiyor.

Dram yapımı olması ve atv’de yayınlanması Bir Küçük Gün Işığı dizisinin dikkat çekmesini sağladı. Mahkum dizisinden erken ayrılmasına rağmen yeni sezonda çok iddialı bir dizinin başrolünde yer almak Seray Kaya adına bir başarı. İki sezon boyunca Yasak Elma’da başrolde yer alan Berk Oktay ise bu sefer eski dizisine rakip oldu. Yasak Elma başladığı zaman pazartesi akşamları iki dizi arasında müthiş bir reyting rekabeti yaşanacak.

19 Eylül Pazartesi akşamı Alparslan dizisi de izleyicilerle buluşacak ve Bir Küçük Gün Işığı’nın asıl reyting sıkıntısı o zaman başlayabilir.