Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran’dan sonra Berker Güven için de İspanya’da şöhret kapıları açıldı!

Onur Seyit Yaran’dan sonra Berker Güven için de İspanya’da şöhret kapıları açıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş isimli dizide çok başarılı bir performans ortaya koyan Berker Güven, canlandırdığı Somer karakteri ile sadece ülkemizde değil, birçok yabancı ülkede izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

İspanya’nın yanı sıra özellikle Latin Amerika ülkelerinde Üç Kız Kardeş dizisine ve başrol erkek oyuncusu Berker Güven’e olan ilgi giderek artıyor. Ünlü oyuncu, başarılı performansının bir yansımasını İspanyol dergisi VOUS’un sayfalarına konuk olarak elde etti.

İstanbul’da özel bir ekip tarafından gerçekleştirilen çekimlerde karizmasını sergileyen Berker Güven, dünyanın birçok ülkesinde kendisini destekleyen hayranlarını da mutlu etti.

Onur Seyit Yaran'dan sonra Berker Güven için de İspanya'da şöhret kapıları açıldı! 8

Kardeşlerim dizisiyle çok popüler olan Onur Seyit Yaran’ın İspanya’da sinema sektöründe yer almak için hem İspanyolca öğrenmesi hem de bu ülkeye giderek basın tarafından ilgi gösterildiği bir süreç yaşanmıştı.

İspanya’da sadece Onur Seyit Yaran değil, Üç Kız Kardeş dizisi ile birlikte Berker Güven’in ismi de hızlı bir şekilde yayılıyor. Onur Seyit Yaran için açılmakta olan İspanya’da popülerlik sürecinin bir benzeri şimdi de Berker Güven için gerçekleşiyor.

Onur Seyit Yaran'dan sonra Berker Güven için de İspanya'da şöhret kapıları açıldı! 9

Türk oyuncuların özellikle İspanyolca konuşulan ülkelerdeki izleyicilerden aldıkları iltifatlar, sosyal medyada katlanarak artıyor.

Türk dizilerinin dünyanın birçok farklı bölgesinde, farklı kültürlerdeki insanları etkilemesinin bir sonucu olarak Berker Güven de sosyal medyada ve çeşitli yabancı basın organlarında ilgi gösterilen isimlerden birisi haline geldi.