Ana sayfa Dizi Haberleri Yıldız Çağrı Atiksoy’un başına dizi piyangosu vurdu!

Yıldız Çağrı Atiksoy’un başına dizi piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, TRT1’in yeni sezondaki en iddialı dizisinin başrolünde yer alıyor.

Tolgahan Sayışman ve Erdal Özyağcılar’ın yer aldığı Şampiyon dizisinde kadın partner olarak Yıldız Çağrı Atiksoy’da karar kılındı.

Suna karakterini canlandıracak olan oyuncunun yeni rolü merakla bekleniyor. Sayışman’ın canlandıracağı Fırat’ın sevgilisi Doktor Suna karakteri Atiksoy için kariyerinde yeni bir yükselişin başlangıcı olabilir.

2004 yılında bu yana dizilerde rol almakta olan Atiksoy, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki Berrin karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınmıştı. Oyuncu en son Savaşçı dizisinde Aslı Özkaynak karakterine hayat vermişti. Atiksoy, önceki sezon dizinin kadrosundan ayrılmıştı.

Dizinin çekimlerine temmuz ayının son haftasında başlanacak. Genel olarak çekimlerin Balat ve Beykoz’da yapılacağı belirtiliyor.

Müslüm filminde rol alan Şahin Kendirci’nin de diziye dahil edildiğini gazeteci Birsen Altuntaş, tv100.com sitesindeki yazısında belirtmekte.