Ana sayfa Sosyal Medya Yıldız’ın fotoshop’una Eda Ece bile kahkahalarla güldü!

Yıldız’ın fotoshop’una Eda Ece bile kahkahalarla güldü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinin en sevilen karakteri Yıldız, adeta artık bir fenomen! Dizide Eda Ece’nin hayat verdiği Yıldız karakteri, her hareketiyle izleyenleri kahkahaya boğmaya devam ediyor.

6. sezonuyla da ilgiyle izlenen dizinin vazgeçilmezlerinden birisi oldu Yıldız karakteri. Aynı şekilde Şevval Sam’ın hayat verdiği Ender ile Yıldız, dizinin ayrılmaz parçaları artık! Bu sezon sonunda final yapacağı önceden konuşulmaya başlanan dizi, son sezonuyla ekranlara geliyor.

Yasak Elma dizisi bitse bile Yıldız karakterinin etkisi uzun zaman devam edecek izleyenler için! Her sahnesiyle ayrı kahkaha sebebi olan Yıldız, geçtiğimiz hafta ekrana gelen 156. bölümde yalının bahçesinde Doğan ve Ender’e Yıldız’ın nispet yaptığı akşam herkesi gülmekten kırıp geçiren bir sahneydi.

Yıldız'ın fotoshop'una Eda Ece bile kahkahalarla güldü! 8

Yıldız’ın sosyal medyada Doğan’ı kıskandırmak için koyduğu fotoğraflara photoshop uygulaması ise ayrı bir kahkaha konusu oldu! Sosyal medyada sıklıkla kullanılan filtre meselesine el atan Yıldız, durumu öylesine abartmıştı ki hem kendisi hem de annesi ve kızkardeşi ile Emir, Sedai ve Engin’i de komik duruma düşürdü!

Yıldız'ın fotoshop'una Eda Ece bile kahkahalarla güldü! 9

Bu sahne ile ilgili Fox Türkiye’nin sosyal medya hesabından da durumu tiye alan bir paylaşım yapıldı. “Hangimiz ufak dokunuşlar yapmıyoruz ki?” notuyla yapılan paylaşımı Eda Ece de instagram sayfasından paylaşarak kahkaha emojileriyle duruma bakışını ortaya koydu!