Ana sayfa Dizi Arşivi Yıldızlar Şahidim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Yıldızlar Şahidim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Yıldızlar Şahidim, Süreç Film imzalı, yönetmenliğini Serhat Çakıroğlu’nun yaptığı, senaryosunu Yazı Odası’nın kaleme aldığı, dram ve aşk temalı Türk televizyon dizisidir.

Canan Ergüder, Mesut Akusta, Berk Cankat, Özge Gürel gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı Yıldızlar Şahidim dizisi büyük bir iddia ile ekrana geldi. Ancak dizinin ömrü sadece 4 bölüm oldu.

Yıldızlar Şahidim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:
Kanal: Star TV
Yapımcı: Süreç Film
Türü: Dram- Aşk
Yayın Tarihi: 27 Ocak 2017- 17 Şubat 2017
Mekan: İstanbul
Süresi: 120 dakika
Müzik: Volkan Akmehmet, İnanç Şanver
Başrol: Canan Ergüder, Mesut Akusta, Berk Cankat, Özge Gürel, Özge Sezince Varley, Yusuf Gökhan Atalay, Gamze Karaduman, Melih Selçuk
Özgür Emre Yıldırım, Ceren Soylu, Yılmaz Gruda.
Oyuncular: Edip Tepeli, Necati Kutlu, İrem Kayhanoğlu, Berkan Bulut,
Merve Bulut, Aslı İnandık, Selda Günsay, Ustura Necmi.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/yildizlarsahidm
Instagram: https://www.instagram.com/_yildizlar_sahidim._/
Facebook: https://www.facebook.com/YildizlarSahidimSet/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCa5-F62Lno9qTPseCXXuXWg
Resmi internet sayfası: https://www.startv.com.tr/video/arsiv/dizi/yildizlar-sahidim?pageIndex=1&ord=1&filterRadio=

TÜM HABERLER:

Yıldızlar Şahidim dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz. Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

GENEL İZLENİM:

Tüm ülkenin hayran olduğu pop yıldızı Aras ve ona olan hayranlığı aşka dönüşmüş, şarkıcı olma hayalleri kuran genç kız Haziran’ın imkansız aşkını konu alan Yıldızlar Şahidim dizisi yayınlandığı 2017 yılında ekranlara iddialı giriş yaptı. Deneyimli oyuncu kadrosuyla da adından söz ettiren dizinin ekran macerası kısa sürdü. İstenilen reyting oranlarına ulaşamayan dizi 4. bölümü ile final yaptı.

Yıldızlar Şahidim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Aras, genç bir pop şarkıcısıdır ve Türkiye’nin büyük bir sevgiyle ve hayranlıkla takip ettiği bir isimdir. Haziran karakteri ise, mahallesinde sıradan bir hayat süren ve Aras’a hayranlığı ile tanışma hayalleri kuran bir genç kızdır. İkili arasında her anlamda çok büyük seviye farkları bulunmaktadır. Bir gün Haziran, Aras’ın verdiği bir konsere gider ve göz göze gelirler. Birbirlerine aşık olurlar ancak çok daha büyük bir engel onları beklemektedir; aileleri.

Aras’ın yapımcısı Fikret ve yıllar önce onu terk eden annesi Zeyno, bu ilişkiye karşı çıkacaklardır. Aynı şekilde Haziran’ın annesi de bu ilişkiye karşı çıkacaktır. Zeyno, yeni bir taktik deneyecek ve Haziran’ı yepyeni bir pop şarkıcısı olarak hazırlayıp Fikret’e meydan okuyacaktır. Aynı zamanda da oğlu Aras ile arasını düzeltmek için bu durumu kullanmayı ihmal etmeyecektir.

Haziran ve Aras arasında rekabet başlatılır ve düşman dahi olmaları beklenir. Ancak ikili aşklarına yenik düşecek ve çevrelerindeki insanlara rağmen mücadele edeceklerdir. Birlikte olabilmeleri herkes için imkansız gibi görünse de onlar vazgeçmeyecektir. Fikret ise onları ayırmak için sınırları daha da zorlayacak ve ikili için planlar düşünecektir. Bir yandan yeni şöhret dolu hayatına adapte olmaya çalışan Haziran, bir yandan da Aras için değişecek ve ailesini dahi karşısına almayı göze alacaktır. Aras da aynı yollardan geçecektir.

KARAKTERLER:
Oyuncu (Karakter)
Canan Ergüder (Zeynep)
Mesut Akusta (Fikret)
Berk Cankat (Aras)
Özge Gürel (Haziran)
Özge Sezince Varley (Gülçin)
Yusuf Gökhan Atalay
Gamze Karaduman (Asuman)
Melih Selçuk (Kurşat)
Özgür Emre Yıldırım (Kubilay)
Ceren Soylu (Elmas)
Edip Tepeli (Harun)
Necati Kutlu (Teo)
İrem Kayhanoğlu (Mebruke)
Berkan Bulut (Koray)
Merve Bulut (Mercan)
Yılmaz Gruda (Ragip)
Aslı İnandık (Feraye)
Selda Günsay
Ustura Necmi

Yıldızlar Şahidim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

Yıldızlar Şahidim dizisinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştirildi. Dizinin çekimleri ağırlıklı olarak, Zekeriyaköy ve Beykoz Kundura Fabrikası’nda özel oluşturulan platolarda yapıldı.

JENERİK:

Yıldızlar Şahidim dizisinin müzikleri Volkan Akmehmet ve İnanç Şanver’e ait. Dizinin jenerik müziğini aşağıda dinleyebilirsiniz;

Yıldızlar Şahidim Jenerik Müziği

FRAGMANLAR:

Yıldızlar Şahidim dizisinden ilk fragman Star TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2017 yılının Ocak ayında yayınlandı. İlk görüntüler izleyicide merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

TÜM BÖLÜMLER:

Yıldızlar Şahidim dizisi 27 Ocak 2017 tarihinde Star TV ekranlarında izleyici ile buluştu. Dizinin ekran ömrü sadece 4 bölüm sürdü. 7 Şubat 2017 tarihinde izleyicisine veda etti.

Dizinin tüm bölümlerini Puhu TV platformunda izleyebilirsiniz. İzlemek için lütfen tıklayınız.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Yayınlandığı dönemde Yıldızlar Şahidim dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler de dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Klip/ Ortak Hafıza

Yıldızlar Şahidim Dizi Müziği/ Aşk Sonuna Kadar

Klip/ Haziran

KAMERA ARKASI:

İstanbul’da birçok farklı yapıda çekilen dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlandı.

Yıldızlar Şahidim Kamera Arkası Görüntüleri

UNUTULMAZ SAHNELER

Yıldızlar Şahidim dizisinin unutulmaz sahnelerinde bazılarını aşağıda izleyebilirsiniz. Dizinin diğer sahneleri ise, Youtube resmi sayfasındaki ‘Videolar’ bölümünden izlenebilir.

Benden Star Olur mu?

Aşkın İlk Kıvılcımları

Aras’tan Haziran’a Sürpriz!

Aras ve Haziran’dan Müthiş Düet!

Sahnede Romantik Anlar

Çok Fena Alışıyorum

Seni Çok Özledim!

Büyük Hayal Kırıklığı!