Ana sayfa Sosyal Medya Yılın aşkı bitti! Hande Erçel, son vuruşu yaptı ama Kerem Bürsin için durum başka!

Yılın aşkı bitti! Hande Erçel, son vuruşu yaptı ama Kerem Bürsin için durum başka!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Sen Çal Kapımı isimli yaz dizisinde partner olarak birlikte oynamaya başlayan Kerem Bürsin ve Hande Erçel, birbirlerine çok yakıştırıldılar uzun süre. Hayranları, onları dizide Serkan ve Eda olarak izledi ve ikiliyi ekran uyumu açısından da beğendi.

Genç ve başarılı iki bekar oyuncunun hayranları, ister istemez gerçek hayatta da aşk yaşadıkları haberlerini duymmak için uzun süre bekledi. Ancak ikili bu yönde gelen dedikoduları hep yalanladılar. Ancak dizinin sezonda devam edip Mayıs ayında ara vermesiyle ikilinin aşk yaşamaya başladıkları da ortaya çıktı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin, bir kaç hafta çekimlere ara verildiği dönemde Maldivler’e gittiler ve tatilde birlikte olduklarını gösteren fotoğraflarıyla da ilişkilerini ortaya koydular.

Yılın aşkı bitti! Hande Erçel, son vuruşu yaptı ama Kerem Bürsin için durum başka! 8

Dizileri sayesinde onlarca ülkede hayran kitlesine sahip olan ikilinin birliktelikleri sevinç çığlıklarıyla karşılandı adeta! İlgiyle takip edilen çift, Eylül ayında Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasından sonra da ilişkilerine devam ettiler.

Birlikte pozlarını da sık sık instagram sayfalarında paylaşan ikilinin ilişkilerinin ise kısa bir süre önce bittiği öne sürüldü. Birlikte fotoğraf vermedikleri için de bu dedikodular iyice büyüdü. Fakat Hande Erçel ve Kerem Bürsin, bu konuda hiç bir yorum yapmadılar.

Yılın aşkı bitti! Hande Erçel, son vuruşu yaptı ama Kerem Bürsin için durum başka! 9

Durum, Hande Erçel’in, birlikte fotoğraflarını instagram hesabından silmesi ve Bürsin’i takipten çıkmasıyla anlaşıldı! Erçel’in böylece ilişkilerini resmen bitirdiği de anlaşıldı!

Bir süredir sosyal medyada birbirlerini takip ettikleri için ayrılık haberleri de tam olarak gerçeği yansıtmıyordu. Ancak Hande Erçel’in son hareketi, ikilinin ilişkilerini bitirdiklerini de ortaya koydu.

Fakat Kerem Bürsin cephesinde durum biraz daha farklı! Zira Oyuncu, Hande Erçel’i takip etmeye devam ettiği gibi bazı fotoğraflarını da silmedi.

İkilinin aşkları bitmiş olsa da dünyanın 85 ülkesinde yayınlanan dizileri Sen Çal Kapımı sayesinde uluslararası bir üne kavuştular. Bundan sonra farklı ülkelere davet edilmeleri, birlikte iş birliği yapmaları gerektiğinde nasıl bir tavır alacakları ise şimdiden merak konusu…