Ana sayfa Dizi Haberleri Son Nefesime Kadar final yapıyor! Dizinin tek kazananı, herkesi şaşkına çeviren bir isim oldu!

Son Nefesime Kadar final yapıyor! Dizinin tek kazananı, herkesi şaşkına çeviren bir isim oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’e büyük ümitlerle başlayan Son Nefesime Kadar dizisinin ömrü ne yazık ki pek uzun olmadı! Çarşamba akşamları yayınlanan dizi, 4. bölümüyle de düşük reytingler alınca kanal final kararını verdi! Pastel film imzalı dizide bir karakteri hayat veren oyuncu ise izleyiciyi performansıyla hem çok şaşırttı hem de önümüzdeki günlerde yapımcıların da hayli ilgisini çekecek bir noktaya geldi!

Başrollerde Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban’ın rol aldıkları dizide ayrıca Begüm Birgören, Rojda Demirer ile birlikte genç oyuncular İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, Elif Ceren Balıkçı ve Taha Baran Özbek de rol alıyordu.

BBC’de yayınlanan Happy Valley isimli dizisinden uyarlanan Son Nefesime Kadar dizisi için hayaller büyüktü. Yeşilçay’ı bir polise hayat verdiği ve aksiyon sahneleriyle de dikkat çeken dizinin hikayesi de hayli acıklıydı. Kızının ölümünden sorumlu olduğunu adam hapisten çıkınca tüm dünyası alt üst olan ve küçük bir kasabada komiser olarak görev yapan bir kadının hikayesini konu alıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre Son Nefesime Kadar dizisi için Fox TV final kararı aldı. Hatice Meryem‘in uyarladığı, Deniz Çelebi Dikilitaş’ın yönettiği dizinin final tarihi de belli oldu! Buna göre, Son Nefesime Kadar dizisi 5. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Çarşamba akşamları yayınlanan Survivor, Kuruluş Osman, Sadakatsiz Oğlum ve Emanet gibi dişli rakipleri karşısında ne yazık ki dizi mücadele edemedi!

Son Nefesime Kadar final yapıyor! Dizinin tek kazananı, herkesi şaşkına çeviren bir isim oldu! 9

Nurgül Yeşilçay dizide polis Mihri’yi canlandırırken, Emre Kınay eski eşini oynuyordu. İki başarılı oyuncunun yanı sıra dizinin genç yeteneklerinden Emre Bey ise, Son Nefesime Kadar dizisiyle birlikte önümüzdeki günlerde çok konuşulacak bir isim olarak öne çıktı.

Zira Emre Bey, dizide hayat verdiği kötü karakter Ejder rolünü o kadar iyi oynadı ki izleyici bu psikopat karakterdeki başarılı performansı için sosyal medyadan hayli ilginç yorumlar da getirdi.

Son Nefesime Kadar final yapıyor! Dizinin tek kazananı, herkesi şaşkına çeviren bir isim oldu! 10

İpek Filiz Yazıcı’nın hayat verdiği Hazan’ı kaçıran ve tecavüz eden Ejder, dizinin kötü adamıydı. Fakat izleyici, ikiliyi ekran uyumu açısından yakıştırarak bir başka dizide iki aşık olarak rol almaları konusunda da şimdiden dileklerini dile getirmeye başladılar.

Bir izleyicinin şu sözleri, aslında pek çok kişinin de ortak görüşüydü adeta:

“Ben böyle psikopatını görmedim. Ejder akla gelebilecek her türlü pisliği yapıyor ama #EmreBey o kadar iyi oynuyor ki rölü izlerken tüylerim diken diken oldu. Psikopatlıkta zirve. #İpekFilizYazıcı ile bu kadar yakışırken leş bir karakterinin olması üzücü ama.”

Son Nefesime Kadar final yapıyor! Dizinin tek kazananı, herkesi şaşkına çeviren bir isim oldu! 11

 

Dizinin bu kadar erken final yapmasını kimse beklemiyordu. Fakat bu kısa süreçte bile izleyiciyi en çok etkilemeyi başaran kişi Emre Bey oldu. Ejder karakteriyle çok iyi bir performans sergileyen oyuncu, bundan sonra daha çok dikkat çekecek.

Tabii bu arada dizinin bir başka genç oyuncusu İpek Filiz Yazıcı’yı da ayrıca değerlendirmek gerek. Aşk 101 dizisini izleyenlerin yakından tanıdığı ve o dizideki başarılı performansı ile akıllara kazınan genç oyunu da Son Nefesime Kadar dizisinde dikkatleri çeken isim oldu. Bakalım yapımcılar, bu ikiliyi bir başka dizide partner yapacak mı? İzleyicinin bu yöndeki dilekleri sosyal medyada da görülmekte…