Ana sayfa Dizi Haberleri O neydi öyle? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinden ilk tanıtım geldi, izleyici ekrana bakakaldı!

O neydi öyle? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinden ilk tanıtım geldi, izleyici ekrana bakakaldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8’de yayınlanacak olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin çekimleri bir süre önce başlamıştı. İzleyicinin heyecanla beklediği tanıtım sonunda hafta içinde yayınlandı. İrem Helvacıoğlu, yine ağır dram dizisiyle ekrana dönüyor. Tıpkı Sen Anlat Karadeniz’de olduğu gibi ciğerinizi yakacak bir hikayeyle dönüyor üstelik!

Başrollerde Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı dizinin dikkat çeken oyuncularından birisi de Selin Yeninci. Bir Zamanlar Çukurova dizisinden bir kaç hafta önce ayrılan oyuncu, Saniye karakteri ile gönüllere taht kurmuştu.

Bu kez izleyenleri şaşırtan bir rolle ekrana gelmeye hazırlanıyor. NTC Medya imzalı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin iki hafta önce başlayan çekimlerinin ardından gelen tanıtımda, acı ve dram yüklü bir hikayenin izleyenleri beklediği görülmekte. Olgun Toker’in de kadrosunda yer aldığı dizide bir çocuk kaçırma olayı üzerine yaşanan hikayede iki kadın arasında bir sır olduğu da tanıtımdan anlaşılmakta.

O neydi öyle? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinden ilk tanıtım geldi, izleyici ekrana bakakaldı! 8

Hüzünlü bir hikaye ile ekrana gelmeye hazırlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin tanıtımında, hemşire kılığına giren Selin Yeninci, İrem Helvacıoğlu’nun yeni doğan bebeğini kaçırıyor. Helvacıoğlu Defne, Yeninci ise Meryem rolünde.

Tanıtımda, iki kadının şu sözleri duyulmakta.

“Ben Meryem, şimdilik sadece sevgisiz büyüdüğümü bilin. Defne ile yollarımızı kesiştiren de bu…”

“Ben Defne, Meryem size ne anlattı bilmiyorum ama sakın ona inanmayın. Başıma gelecekleri tahmin edebilseydim, ona asla sırrımı vermezdim…”

İşte bu sözler, iki kadın arasında bir dostluk olduğu ancak Meryem’in Defne’nin bebeğini kaçırdığı, ayrıca bir sırrı da beraberinde götürdüğü anlaşılıyor. İkisi de hamile olan kadınlardan Defne doğum yapıyor ve hastanede hemşire kılığına giren Meryem, onun bebeğini kaçırıyor. Neden arkadaşının bebeğini kaçırıyor? Kendisi de hamileydi ve bebeğine ne oldu? Bu ve bunun gibi pek çok soru şimdiden akılları karıştırmaya başladı.

Merak konusu olan dizinin senaryosunu Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise daha önce Aşk Laftan Anlamaz dizisinin de yönetmenliğini yapan Müge Uğurlar oturmakta.

O neydi öyle? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinden ilk tanıtım geldi, izleyici ekrana bakakaldı! 9

İrem Helvacıoğlu ve Selin Yeninci, aynı dönemde hamile kalan, üstünü örtmeye çalıştıkları geçmişleriyle yüzleşen iki anne adayını canlandırıyorlar. Annenin Sırrıdır Çocuk, anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden birisi olduğunu gözler önüne serecek bir yapım…

İşte izleyenleri çok etkileyen o ilk tanıtım…