Ana sayfa Sosyal Medya Yılın aşkı sosyal medyayı ikiye böldü! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım hayranlarının yorumları dikkat çekti!..

Yılın aşkı sosyal medyayı ikiye böldü! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım hayranlarının yorumları dikkat çekti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonuyla Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Yargı dizisinde ‘Ceylin’ karakterine hayat veren güzel oyuncu Pınar Deniz, her hareketiyle magazin gündemine damga vuruyor.

Pınar Deniz son günlerde meslektaşı Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla gündemde. Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde el ele geldikleri konserde aşklarını ilan etmişlerdi.

İlişkileriyle magazin gündemine bomba gibi düşen Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım’dan sosyal medyada da birlikte ilk paylaşım geldi. İki ünlü oyuncu da instagram hesaplarından birlikte yer aldıkları farklı pozlarını yayınladılar.

Yılın aşkı sosyal medyayı ikiye böldü! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım hayranlarının yorumları dikkat çekti!.. 8

Yukarıdaki fotoğrafı sosyal medyada yayınlayan Pınar Deniz, “Çok kalp” notunu düştü. Kaan Yıldırım ise sevgilisiyle birlikte yer aldığı aşağıdaki kareyi instagram hesabından yayınladı ve altına, “Çok” yazıp kalp emojisi koydu.

Ancak bu paylaşımlar iki ünlü ismin hayranlarını ikiye böldü. Sosyal medyadaki paylaşımların altına yapılan yorumlar dikkat çekti. Bazı hayranları Pınar Deniz’i, Kaan Yıldırım’ın çapkınlığı konusunda uyararak, “Yapma be Pınar!” şeklinde yorumlarda bulundular.

Yılın aşkı sosyal medyayı ikiye böldü! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım hayranlarının yorumları dikkat çekti!.. 9

Meslektaşı Ezgi Eyüpoğlu’ndan boşandıktan sonra Hadise ve Hande Erçel ile aşk yaşayan Kaan Yıldırım’ın Pınar Deniz ile aşk dolu paylaşımı oyuncunun bazı hayranlarına ise, “Galiba sevgili olmadığın bir tek ben kaldım” şeklinde yorumlar yaptırdı. Bir kısım hayranı ise ikiliyi birbirine çok yakıştırdı.

Öte yandan magazin basınında yer alan haberlerde çiftin, Kaan Yıldırım’ın yakın arkadaşı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününde yakınlaştığı öne sürüldü.