Ana sayfa Dizi Haberleri Furkan Palalı yurt dışında altın gibi parlıyor, İspanya’dan sonra popülerliği başka bölgelere sıçradı!

Furkan Palalı yurt dışında altın gibi parlıyor, İspanya’dan sonra popülerliği başka bölgelere sıçradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fikret Fekeli karakteri ile iki sezon televizyon ekranında yer alan Furkan Palalı, etkili performansıyla Türkiye’de hayranlarını çok memnun etmişti. Oyuncu, son dönemde İspanya’da da büyük bir çıkış sergiledi.

No 309’un birçok ülkede yayınlanmasının ardından son dönemde oyuncu iki farklı dizisiyle de çok konuşulamaya başlandı. Benim Tatlı Yalanım ve Bir Zamanlar Çukurova dizilerinin İspanya’da yayınlanması ile birlikte yeteneklerini fark eden İspanyol hayranlar, ünlü oyuncuya sosyal medyada desteklerini sergiliyor. İspanya ile birlikte Latin Amerika ülkelerinde de hızla popülerliği yayılmakta olan Furkan Palalı, ayrıca Arap ülkelerinde de son dönemin öne çıkan Türk oyuncularından birisi oldu.

Furkan Palalı yurt dışında altın gibi parlıyor, İspanya'dan sonra popülerliği başka bölgelere sıçradı! 2

Arap dizi hayranlarının Furkan Palalı’ya gösterdiği ilginin özellikle Bir Zamanlar Çukurova dizisinden sonra artış gösterdiği belirtiliyor. 1986 yılında Konya’da dünyaya gelen Furkan Palalı, etkili bir oyunculuk performansıyla bugüne kadar birçok projede önemli tecrübeler elde etti.

2010 yılında Küçük Sırlar isimli dizide Aras karakterinde ilk kez izlediğimiz oyuncu, No 309 isimli romantik komedi dizisiyle de büyük popülerlik elde etti. Demet Özdemir ile başrolü paylaşan Furkan Palalı’nın Latin Amerika’da büyük ilgi görmesi No 309 isimli diziyle başladı.

Furkan Palalı yurt dışında altın gibi parlıyor, İspanya'dan sonra popülerliği başka bölgelere sıçradı! 3

Ortadoğu ülkelerinde Furkan Palalı’nın popülerliğinin hızla artmakta olduğu ve geniş bir hayran kitlesi tarafından ilgi gördüğü Arap basını tarafından da doğrulandı.

Dubai News kanalının Türkiye yetkilileri bu durumu doğrularken, Furkan Palalı’nın özellikle Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Lübnan ve Suudi Arabistan’da hızlı bir popülerlik dönemi yaşadığını ifade ediyorlar.

Ortadoğu ülkelerinden çeşitli davetler de aldığı ortaya çıkan Furkan Palalı’nın projelerini yakından takip eden hayranları, yeni sezonda yeni bir dizide yer almasını da çok istiyor.