Ana sayfa Sosyal Medya Yılın filmi Bergen Türkiye sınırlarını aştı! Bergen ekibine Azerbaycan’da yoğun ilgi!

Yılın filmi Bergen Türkiye sınırlarını aştı! Bergen ekibine Azerbaycan’da yoğun ilgi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yılın Filmi Bergen Türkiye sınırlarını aştı. Acıların kadını’ lakaplı arabesk şarkıcısı Bergen’in hayatını konu alan Bergen filmi için Azerbaycan’ın Başkenti Bakü şehrinde bir gala gerçekleştirildi. Galaya sinemaseverlerin ilgisi yoğundu.

Yapımcılığını Orchestra Content’in üstlendiği Bergen filminin Azerbaycan’daki galasına oyuncular Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu, Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Kayakesen ve film ekibi katıldı.

Filmde Bergen’e hayat veren ve performansıyla büyük beğeni toplayan oyuncu Farah Zeynep Abdullar galadan görüntüleri instagram hesabından da paylaştı. Ünlü oyuncu Azerbaycanlı sinemaseverlere; galişimiza sevindim, yenidan görüşarik”notuyla teşekkür etti.

Yılın filmi Bergen Türkiye sınırlarını aştı! Bergen ekibine Azerbaycan'da yoğun ilgi! 10

Bergen filmi  Türkiye’de 4 Mart’ta vizyona girmişti. Yapımcılığını Orchestra Content’in yaptığı ve dağıtımını CJ ENM Türkiye’nin üstlendiği sezonun en merakla beklenen filmi  Bergen için seyirci sinemaya salonlarına adeta akın etti!

Gişe rekoru kıran film ilk hafta sonunda 1.1 milyon kişi tarafından izlendi. Bu rakamın, 2017’den bu yana en yüksek mart hafta sonu olduğu belirtildi.

Yılın filmi Bergen Türkiye sınırlarını aştı! Bergen ekibine Azerbaycan'da yoğun ilgi! 11

Bergen’in hayatını anlatan film gösterime girer girmez büyük ilgi gördü. Farah Zeynep Abdullah da Bergen performansıyla büyük beğeni topladı.

Türkiye’de gişe rekoru kıran Bergen film Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda, İsviçre, Avusturya, İngiltere, Danimarka ve Azerbaycan’da da sinemaseverlerle bulutu.

Yılın filmi Bergen Türkiye sınırlarını aştı! Bergen ekibine Azerbaycan'da yoğun ilgi! 12

Senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz’un yazdığı Bergen filminde, Bergen’in gücünü hayallerinden, sesinden ve hayata dair hiç vazgeçmediği umudundan alan yetenekli bir müzisyen olduğu vurgulanıyor. Yaratıcı yapımcılığını Mine Şengöz’ün yaptığı filmin yönetmenleri Mehmet Binay ve Caner Alper.

Filmin güçlü oyuncu kadrosunda bütün şarkıları seslendiren Farah Zeynep Abdullah’la birlikte, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran başrolleri paylaşırken ayrıca, Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Kayakesen, Arif Pişkin, Şebnem Sönmez, Nurcan Eren ve Suzan Kardeş gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor.

Yılın filmi Bergen Türkiye sınırlarını aştı! Bergen ekibine Azerbaycan'da yoğun ilgi! 13