Ana sayfa Dizi Haberleri Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi için Tuba Büyüküstün’den gelen ilk mesaj ne iyi ne de kötü

Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi için Tuba Büyüküstün’den gelen ilk mesaj ne iyi ne de kötü

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Sadece Türkiye’de değil, dünyada ciddi bir hayran kitlesine sahip Tuba Büyüküstün’ü en son Sefirin Kızı dizisinde izlemiştik. Güzel oyuncu şimdi yeni bir projeyle gündemde. Disney Plus için çekilecek yeni bir dizi projesinde adı geçen oyuncu konuyla ilgili açıklama yaptı.

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün her ne kadar setteki çalışmalarını sürdürse de bir süredir ekranlardan uzak. Hayranları onu en son, başrolünü Engin Akyürek’le paylaştığı Sefirin Kızı dizisinde izledi.

Büyüküstün, Sefirin Kızı’nın ardından Netflix için çekilen Another Self dizisinde rol aldı. Dizinin çekimleri yaz aylarında gerçekleştirildi ve çoktan tamamlandı. Ancak güzel oyuncunun yeni dizisinin ne zaman yayınlanacağı konusunda hala bir bilgi yok.

Tuba Büyüküstün her ne kadar uzun zamandır ekrandan uzak olsa da gündemden düşmüyor. Güzel oyuncu kısa süre önce, ağustos ayında Türkiye’de yayınına başlamaya hazırlanan Disney Plus için çekilecek bir diziyle anılmaya başladı.

Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi için Tuba Büyüküstün'den gelen ilk mesaj ne iyi ne de kötü 7

Buna göre Tuba Büyüküstün’e Med Yapım tarafından çekilecek Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisinden teklif gelmişti. Habere göre çok iddialı bir yapım olacak dizi için Büyüküstün’ün yanı sıra Cansu Dere ve Beren Saat’e de teklif götürülmüştü. Ancak herhangi bir resmi açıklama yapılmamıştı.

Resmi bir açıklama nihayet Tuba Büyüküstün’den geldi. Bir hayranı Tuba Büyüküstün’e sosyal medya üzerinden Siyaha Bulaşan Kadınlar projesinden gerçekten bir teklif gelip gelmediğini sordu. Tuba Büyüküstün de bu soruyu yanıtsız bırakmadı. Büyüküstün yanıtında “Henüz kesin bir şey yok” diye yazdı.

Bu açıklama hayranları tarafından hem iyi hem de kötü bir haber olarak yorumlandı. İyi olarak yorumlanmasının nedeni ortalıkta gerçekten böyle bir proje olması ve Tuba Büyüküstün’e teklif götürülmesi sebebiyle. Kötü olarak yorumlanmasının sebebi de Tuba Büyüküstün’ün henüz net bir karar vermemesi.

Med Yapım tarafından çekilmesi planlanan dizi yazar Büşra Cebe’nin 2021 yılında ilk baskısı gerçekleştirilen Siyaha Bulaşan Kadınlar romanından uyarlanacak. Dizide Canan, Süveyda, Derya, Seyhan, Nehir, Ayfer ve Serpil isimli karakterlerin başlarından geçen olaylar anlatılacak.

Hiçbir kahramanın normal olmadığı, süper güçler bir yana süper deliliklerin de bu kahramanlarda var olduğu fikri üzerinden ilerleyecek olan dizide, trajik olaylar olacak. Özer Feyzioğlu’nun yönetmen olarak yer alacağı dizinin oyuncu kadrosu da yakında netleşecek.