Ana sayfa Dizi Haberleri Yıllar Sonra dizisinde Birce Akalay’ın kızını oynayacak isim çok konuşulur!

Yıllar Sonra dizisinde Birce Akalay’ın kızını oynayacak isim çok konuşulur!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
Atv’nin yeni sezondaki iddialı dizisi Yıllar Sonra’nın kadrosu tamamlanmak üzere.

Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz’ın başrolünde oynadıkları dizi, sezonda dikkatleri üzerine çekecek bir hikayenin de sahibi.

Birce Akalay’ın oynadığı Alev’in gençlik yıllarından yaptığı bir kaçamak tüm hayatının alt üst olmasına neden olacak. Cansel Elçin’i oynadığı Adnan’ın hayatına bir anda girip çıkan Alev ve Adnan’a sırtlarını dönen ailesinden yıllar sonra intikam almak için geri dönüşünün hikayesini izleyeceğiz. Dizide katı kurallara sahip Fırıncıoğlu ailesinin iki kızının ilginç hikayesi ekranlara taşınacak.

Birce Akalay’ın oynadığı Alev karakterinin kardeşi Damla rolüne ise Özlem Yılmaz hayat verecek. Büyük travma yaşayan Alev’in bebeğine ise kardeşi Damla annelik yapacak.

Birce Akalay ve Cansel Elçin’in oynadıkları Alev ve Adnan’ın kızlarını oynayacak isim ise belli oldu. Aslıhan Malbora, dizinin kadrosuna dahil oldu.

Yıllar Sonra dizisinde Birce Akalay'ın kızını oynayacak isim çok konuşulur! 9

Medyatava’da Birsen Altuntaş’ın sosyal medyadan yaptığı paylaşıma göre, Esin Gök’ün senaryosunu yazdığı, Feride Kaytan’ın ise yönetmen koltuğuna oturacağı “Yıllar Sonra” dizisinin yarın sete çıkması planlanıyor.

Akalay’ın kızını oynayacak olan Aslıhan Malbora, Yıllar Sonra dizisiyle şimdiden büyük bir şans yakalamış oldu. Daha önce 2 dizide rol alan oyuncu, aslında bambaşka bir bölümde okuyor, ancak oyunculuğa gönül verince eğitim almaya başlamış.

Dizi başladıktan Malbora’nın adını daha çok duyacağız.

Yıllar Sonra dizisinde Birce Akalay'ın kızını oynayacak isim çok konuşulur! 10

Aslıhan Malbora Kimdir?

Aslıhan Malbora, 1995 yılında Afyon’da doğmuştur. Eğitimine İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği Bölümü’nde devam etmekte, aynı zamanda Akademi 35.5 Sanat Evi’nde oyunculuk eğitimi almaktadır. Atv ekranlarında yayınlanan; baş rolü Seren Şirince ve Yusuf Çim’in paylaştığı; kadrosunda Şeyla Halis, Serhat Parıl ve Ferzan Hekimoğlu’nun yer aldığı Seven Ne Yapmaz dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamakta ve Zeynep karakterini canlandırmıştır.

Yıllar Sonra dizisinde Birce Akalay'ın kızını oynayacak isim çok konuşulur! 11

Daha sonra Star TV’de yayınlanan ve Ali Ersan Duru ile Aleksandra Nikiforova’nın başrolünde oynadıkları, bir süre önce ekrana veda eden Kalbimin Sultanı dizisinde Saliha Sultan rolüyle ekrana geldi.

Aslıhan Malbora, yeni sezonda ise Yıllar Sonra dizisiyle ekrana gelecek.