Ana sayfa Dizi Haberleri Yıllardır Türk dizisi izlemeyenleri yeniden ekrana çeken Hekimoğlu gerçeği

Yıllardır Türk dizisi izlemeyenleri yeniden ekrana çeken Hekimoğlu gerçeği

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Bazı diziler vardır farklıdır, özeldir… Her zaman ortaya çıkmaz ve bir kez izleyici tutuldu mu bırakamaz… İşte o yapımlardan birisi de Hekimoğlu… Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisi bilindiği üzere ünle House MD dizisinin yerli uyarlaması…

Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım ve Aytaç Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hayran kitlesi bir anda oluştu ve çılgınlık seviyesinde bir beğeni de geldi. Ne entrika var dizide, ne saçma bir aşk hikayesi ne de izleyicilerin sinirlerini bozacak türden hikayeler barındırıyor…

Tamamıyla gerçek hayat ile birlikte ilerleyen, güncel hayata atıf yapan ve izleyicileri de müthiş derecede bilinçlendiren bir yapım olması Hekimoğlu’nun bir kesim tarafından çok beğenilmesini sağladı.

Hatta yorumlara baktığınızda yıllardır Türk dizisi izlemeyenlerin bile Hekimoğlu sayesinde ekrana geri döndüğünü ve her hafta da merakla yeni bölümü beklediğini okuyabilirsiniz.

Timuçin Esen, Ebru Özkan ve Okan Yalabık üçlüsünün sürüklediği Hekimoğlu dizisi, şu ana kadar 4 bölüm olarak yayınlandı. Her bölümü de ayrı bir keyif ve zevk verdi. Reytinglerin de iyi gelmesi ile birlikte Kanal D amacına ulaştı.