Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisi o hataları yapmıyor, izleyici gözünde hep yükseliyor!

Hekimoğlu dizisi o hataları yapmıyor, izleyici gözünde hep yükseliyor!

tarafından ker_def

Kanal D’nin Salı akşamları büyük beğeni toplayan dizisi Hekimoğlu, 28 Ocak Salı günü 5. yeni bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler ortaya çıktı. dizide Timuçin Esen, Okan Yalabık ve Ebru Özkan arasındaki uyum herkesi büyülüyor… Bu 3 ismin yayında diğer deneyimli oyuncularla birlikte Hekimoğlu dizisi her hafta izleyici gözünde yükseliyor.

Hekimoğlu dizisine ‘Arka Sokaklar ömrü’ dileyen izleyici kitlesi bir hayli artmakta. Klişelerden, entrikalarda, saçma aşk diyaloglarından uzak bir yapım olması nedeniyle Hekimoğlu’nu çok sevdiklerini belirten büyük bir kitle var.Peki 5.yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor? Mehmet Ali ile Hekimoğlu arasında soğuk savaş başlıyor!

Hekimoğlu polikliniğe gelen hastaların saçma sebeplerinden bıkmıştır. Bu yüzden hastalara ters davranır. Dr. İpek ise Hekimoğlu’nu çalıştırmanın yollarını ararken aklına bir fikir gelir. Hastaya dokunmadan koyacağı her teşhis için Hekimoğlu’na 50 lira vermeyi teklif eder. Böylece ikili arasında bir iddia başlamış olur. Bu iddianın sonucunda hastalarıyla Hekimoğlu arasında komik diyaloglar yaşanır.

Diğer taraftan bir müzisyen rahatsızlanır. Bu vakayı almak isteyen Hekimoğlu hiç beklemediği bir yanıt ile karşılaşır. Zira hasta kendisiyle Dr. Mehmet Ali’nin ilgilenmesini istemektedir. Duyduğu cevapla şoke olan Hekimoğlu ile Mehmet Ali arasında bir soğuk savaş başlar.

Hekimoğlu yeni bölümüyle 28 Ocak Salı 20.00’da Kanal D’de!