Ana sayfa Dizi Haberleri Yılmaz Erdoğan önemli bir gerçeği yeni dizisi İnci Taneleri ile yeniden hatırlattı!

Yılmaz Erdoğan önemli bir gerçeği yeni dizisi İnci Taneleri ile yeniden hatırlattı!

tarafından ker_def

Türk dizi dünyası Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere’nin ardından dünyaya en fazla ihracat gerçekleştiren dizi sektörü olarak konumlandı. Yurt dışındaki önemli dergi ve gazetelerde bu konuda zaman zaman yayınlar da çıkıyor. Bu yayınlar Türk dizilerinin dünyaya ne kadar çok yayıldığını ve bu sürecin artarak devam ettiğini gösteriyor.

İşte bu başarının altında yatan önemli neden de Türk kültürünün ve hikayelerinin dünyanın farklı bölgelerindeki insanların yüreğine dokunması. Bu noktada hikayenin önemi de yeniden ortaya çıkıyor. Yılmaz Erdoğan gibi sinema dünyasına büyük katkılar yapmış bir ismin yeni bir hikaye ile, hem de televizyon ekranına dönüş yapması çok önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan İnci Taneleri isimli dizi projesi de güçlü hikayesi ile öne çıkıyor. Dizinin reytinglerine bakıldığı zaman AB ve ABC1 kategorilerinde hızla çift haneli oranlara yükseldiğini ve bu başarısını devam ettirdiğini görebilirsiniz. Tüm kişiler kategorisinde de çift haneye yaklaşan reytingleri ile dizinin dördüncü bölümü de geride kalmış durumda.

BKM imzasını taşıyan İnci Taneleri dizisinin sektöre verdiği en önemli mesaj ise, hikaye gücünün izleyicileri ekrana çekme konusunda en önemli nokta olduğu gerçeğidir. Yılmaz Erdoğan’ın hikayesini kendisinin yazdığı ve başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi ile bu sezonun en başarılı yapımlarından birisine imza attığı gerçeği senaryonun önemini bir kez daha gözler önüne sermiş durumda.

Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yurt dışında da geniş bir izleyici kitlesine ulaşma ihtimali bulunuyor.