Ana sayfa Dizi Haberleri Yılmaz Erdoğan’ı Çok Güzel Hareketler 2 ekibi çok gururlandırdı!

Yılmaz Erdoğan’ı Çok Güzel Hareketler 2 ekibi çok gururlandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, gecikmeli de olsa sahiplerini buldu. Şubat ayında yapılması planlanan ödül töreni İdlib’de şehit olan askerlerimizin acısı nedeniyle iptal edilmişti. Çağla Şıkel ile Cem Davran’ın sunumuyla farklı bir formatta yayınlanan ödül töreni birçok ünlü ismin katılımı ile yapıldı ve kazananlar da belli oldu.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibi büyük bir gurur yaşıyor. Kanal D’de yayınlanan program, izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor. Yılmaz Erdoğan’ın sanat yönetmenliğini yaptığı projede genç yetenekler de sergiledikleri performans ile göz dolduruyor.

Altın Kelebek’te “En iyi Komedi Dizisi” ödülünün sahibi Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibi oldu. Yılmaz Erdoğan da ödül ile ilgili esprili yorumlar yaptı ve takım liderlerine söz verdi.

1982 yılında Altın Kelebek’e ilk kez Levent Kırca ile birlikte gittiğini anlatan Yılmaz Erdoğan, Olacak O Kadar programı ile ödül aldıklarını belirtti.

Sonrasında Bir Demet Tiyatro ile ödüller aldığını ifade eden Erdoğan, “Altın Kelebek bizi sektörümüzde çok tarihi bir imzadır. Sizin ikinci sezonda bu ödülü almanız çok çok önemli bir şey. Birinci kuşak da almıştı, ikincisi de aldı. İnsanın kendisinin bu ödülü alması çok güzel bir şey. Ama çıraklarının alması çok daha güzel bir şey” dedi.

Yılmaz Erdoğan bu mutluluğu yaşattıkları için tüm ekibine teşekkür etti. İşte o görüntüler: