Ana sayfa Dizi Haberleri Taner Ölmez, Mucize Doktor ile hak ettiği ödülü kazandı!

Taner Ölmez, Mucize Doktor ile hak ettiği ödülü kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, gecikmeli de olsa sahiplerini buldu. Şubat ayında yapılması planlanan ödül töreni İdlib’de şehit olan askerlerimizin acısı nedeniyle iptal edilmişti. Farklı bir formatta yayınlanan ödül töreni birçok ünlü ismin katılımı ile yapıldı ve kazananlar da belli oldu.

Mucize Doktor dizisinde sergilediği harika performans ile tartışmasız bu dönemin en başarılı erkek oyuncusu Taner Ölmez idi… Bu durum da Altın Kelebek’te “En İyi Dizi Oyuncusu” ödülünü kazanarak tescillenmiş oldu.

Taner Ölmez, Medcezir dizisinden yıllar sonra yeniden televizyon izleyicisi ile buluştu. Ancak bu buluşma hem farklıydı hem de oyuncu adına çok özel bir proje ile gerçekleşti.

Otizmli bireylerin toplumda anlaşılmasını sağlayan Mucize Doktor dizisindeki Ali Vefa karakteri, önemli bir sosyal sorumluluğu da beraberinde getirdi.

Taner Ölmez, Mucize Doktor ile hak ettiği ödülü kazandı! 8

Taner Ölmez’in müthiş başarısı ile dizi, 2019-2020 sezonunun en başarılı yapımı olarak dikkat çekti. Yurt dışında da yayınlanan Mucize Doktor dizisi 2. sezonu ile de yoluna devam edecek.

Taner Ölmez ise, 46. Altın Kelebek’ten ‘En İyi Erkek Oyuncu” ödülüyle ayrıldı ve başarısını taçlandırmış oldu.

Instagram hesabından paylaşım yapan Taner Ölmez, “Emek veren herkese bin teşekkür” diyerek aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Taner Ölmez, Mucize Doktor ile hak ettiği ödülü kazandı! 9